Cision ja Vocus ovat nyt virallisesti yhdistäneet voimansa ja päätyneet huolellisen harkinnan sekä tutkimustyön jälkeen ottamaan käyttöönsä nimen Cision. Myös uuden yrityksen johtoryhmä on julkistettu ja kokoonpano löytyy kotisivuiltamme.

Cisionin ja Vocusin nyt julkistetun yhteenliittymän sekä hiljattain toteutetun Visible Technologies -yritysoston myötä uudella Cisionilla on ainutlaatuinen tilaisuus viitoittaa tietä viestintäalan johtavana ohjelmistopalveluntarjoajana. Yhteensä yli 1500 viestintä- ja teknologia-alojen ammattilaista työllistävän organisaation uusi pääkonttori sijaitsee Chicagossa, minkä lisäksi yrityksellä on toimipisteet Kanadassa, Englannissa, Ranskassa, Saksassa, Portugalissa, Ruotsissa, Suomessa ja Kiinassa.

Lue lisää Cisionin ja Vocusin yhdistymisestä uutishuoneessamme julkaistusta tiedotteesta. 

mzugovic@themxgroup.com'

About

This author has yet to write their bio.
Meanwhile lets just say that we are proud contributed a whopping 56 entries.