Cision Finland tiedotti kansainvälisenä lapsen oikeuksien päivänä ryhtyvänsä valtakunnallisesti lasten paremman arjen puolesta toimivan HOPE – Yhdessä & Yhteisesti ry:n tukijaksi. Yhteistyö  tähtää HOPEn medianäkyvyyden kasvattamiseen Cisionin palkittujen viestintätyökalujen avulla.

Halaus

Valtakunnallisesti 14 paikallistoimijan välityksellä tasa-arvoisen lapsuuden puolesta työskentelevän HOPEn toimintamuotoja ovat mm. vaate- ja tavaralahjoitusten jakaminen sekä vähävaraisten lasten ja nuorten harrastus-  ja vapaa-ajan toiminnan tukeminen.

Vaatelahjoja  Vapaa-ajan-vietto

Lue Cision Finlandin ja HOPE – Yhdessä & Yhteisesti ry:n edustajien kommentit tänään julkaistusta yhteistyötiedotteesta.

mzugovic@themxgroup.com'

About

This author has yet to write their bio.
Meanwhile lets just say that we are proud contributed a whopping 56 entries.