Cision Finland ja viestintäammattilaisten järjestö ProCom järjestivät yhteistyössä viestijöiden aamiaisseminaarin Turussa keskiviikkona 21.1.2015. Tilaisuuden asiantuntijapuheenvuorossa kuultiin vuosittaisen Social Journalism Studyn Suomen tuloksia. Cision ja ProCom järjestivät samankaltaisen tilaisuuden kesäkuussa 2014, minkä lisäksi Cision Finland on viime vuosien aikana ollut useampaan otteeseen mukana ProComin Aamu kattojen yllä -jäsentapahtumissa.

Veritas Eläkevakuutuksen pääkonttorin tiloihin saapunut yleisö kommentoi aktiivisesti kuulemaansa ja aamupäivän aikana syntyi mielenkiintoisia keskusteluja mm. toimittajien ja viestinnän ammattilaisten välisestä suhteesta sekä keskinäisestä luottamuksesta. Keskusteluaa herättivät myös kyselyyn vastanneiden toimittajien Twitter-seuraajia sekä toimittajien ja ns. suuren yleisön välistä suhdetta käsittelevät tutkimustulokset.

Tilaisuudessa kuultiin muutamia maistiaisia pian julkaistavista Social Journalism Studyn Saksan sekä iso-Britannian tutkimusraporteista. Globaali tutkimusraportti julkaistaan kevään 2015 aikana. Aikaisemmat tutkimusraportit buodesta 2011 alkaen ovat ladattavissa Cision Finlandin kotisivuilla.

Lue tiedote Cisionin ja ProComin Turun tilaisuudesta Cisionin uutishuoneessa.

mzugovic@themxgroup.com'

About

This author has yet to write their bio.
Meanwhile lets just say that we are proud contributed a whopping 56 entries.