Millaisia muutoksia mediakentässä on viimeisen vuoden aikana tapahtunut? Mitä uusia sovelluksia ja teknologioita on otettu käyttöön ja miten ne ovat vaikuttaneet toimittajien työhön sekä median edustajien ja viestinnän ammattilaisten välisiin suhteisiin? Entä miten nämä muutokset tulisi huomioida oman viestintätyön toteutuksessa?

Cisionin kansainvälinen tutkimustiimi on koonnut raportin globaalin mediakentän nykytilasta käyttäen apunaan 200 toimittajan ja mielipidevaikuttajan keskuudessa suoritetun kyselyn tuloksia. Lataa englanninkielinen raportti kokonaisuudessaan käyttöösi täältä tai tarkastele sen löydöksiä visuaalisessa muodossa laatimamme infografiikan avulla. Avaa täysikokoinen infografiikka klikkaaamalla oheista kuvaa tai tutustu siihen täällä.

 

State_of_Media_Infographic

mzugovic@themxgroup.com'

About

This author has yet to write their bio.
Meanwhile lets just say that we are proud contributed a whopping 56 entries.