Cision kehittää jatkuvasti palvelujamme auttaakseen asiakkaitaan tavoittamaan mahdollisimman hyvin juuri näille tärkeät kohderyhmät. Tämä tavoitteen edistämiseksi sekä kansainvälisesti jatkuvasti yleistyvien anti-spam-lakien noudattamiseksi olemme lisänneet CisionPoint Nordicin lähetystyökaluun toiminnon, joka kertoo järjestelmästä lähetettyhjen viestien vastaanottajille entistä tarkempia tietoja niiden lähettäjästä.

Miten tämä vaikuttaa CisionPoint Nordicin käyttöön?
5.6.2015 alkaen tiedotelähetyksen viimeisestä vaiheesta löytyy Listalta poistuminen -niminen lisätietokenttä (mallikuvassa nimellä Opt Out). Tähän pakolliseen kenttään tulee täyttää tietoja viestin lähettäjästä, jotka näkyvät sähköpostivastaanottajille viestin alatunnisteessa.

Opt-out

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja uudesta toiminnosta antaa Cision Finlandin asiakastuki, joka palvelee arkisin klo 8.15-16.45 numerossa 020 786 2590 sekä osoitteessa asiakaspalvelu@cision.com.

 

 

mzugovic@themxgroup.com'

About

This author has yet to write their bio.
Meanwhile lets just say that we are proud contributed a whopping 56 entries.