18.3.2016
Kiinalainen tosi-tv-sarja kuvataan Lapissa
Suomi toimii näyttämönä Kiinan suosituimpiin kuuluvalle tosi-tv-sarjalle, jota kuvataan Lapissa maaliskuun aikana kaksi viikkoa 60 ammattilaisen voimin. ”We Are In Love” –sarjan jaksoja on katsottu noin 950 miljoonaa kertaa videoita jakavilla verkkosivuilla.

Suosittua tosi-tv-sarjaa kuvataan Rovaniemellä ja Levillä 60 ammattilaisen voimin 14.–28. maaliskuuta. ”We Are In Love” -ohjelmassa 3–4 pariskuntaa kiertävät ympäri maailmaa tutustuen toisiinsa ja paikallisiin nähtävyyksiin. Suomessa sarjan osanottajapariskunta tapaa joulupukin, käy huskysafarilla ja pilkillä sekä ihailee revontulia lasikattoisesta iglusta.

17.3.2016
Koura palkitsi vuoden 2015 parhaita ohjelmia
Koulutusrahasto KOURA jakoi KOURA-palkinnot ja kunniamaininnat kuudessa sarjassa vuoden 2015 parhaille televisio-, radio- ja verkkosisällöille. Palkinnoista kilpailivat Yleisradion ja MTV:n kotimaiset tv-, radio- ja verkkosisällöt.

Dokumentit ja journalistiset sisällöt -sarjan pääpalkinnon sai Yle TV1-kanavan ohjelma Kibera!

Draamat ja Fiktiot -sarjassa jaettiin kaksi pääpalkintoa Yle Radio 1:n kuunnelmille Taidenäyttely radiossa ja Viides maailmanvalta.

Kulttuurisisällöt -sarjan pääpalkinnon sai Yle Teeman sarja Sibelius, Lintu ja RSO.

Lapsille ja nuorille suunnattujen sisältöjen-sarjan pääpalkinnon sai Yle Areenan sarja Hullu – hullumpi – yläaste.

Viikoittaiset ja sarjamuotoiset asiaohjelmat -sarjan pääpalkinnon sai Yle TV2-kanavan ohjelma Noin viikon uutiset.

Uutis-, urheilu- ja ajankohtaissisältöjen -sarjan pääpalkinnon sai Yle Fem -kanavan ohjelmakokonaisuus Enkelbiljett till Europa.

Kategoriapalkintojen lisäksi KOURA jakoi yhden erikoispalkinnon Yle Radio 1:en ohjelmasarjalle Koraani-luenta.

Vuoden sivistysteko -palkinnon valitsi ja jakoi KOURAn ulkopuolelta kirjailija Jouni Tossavainen. Palkinnon sai Yle Radio 1:en ohjelma Välilevyjä “Pyörä”.

16.3.2016
Helsingin Sanomat tekee uutisia myös lapsille
Helsingin Sanomista voi nyt lukea ja katsoa uutisia myös lapsille. Lasten uutiset on suunnattu 6–12-vuotiaille lapsille.

Lasten uutiset ilmestyvät aina perjantaisin lehdessä omana osastonaan ja HSTV:ssä voi perjantaisin katsoa Lasten uutiset -lähetyksen. HS.fi:ssä Lasten uutisia tehdään koko ajan. Käytössä ovat myös some-kanavat Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissa.

Lasten uutisten tarkoitus on kertoa Suomen ja maailman tapahtumista havainnollisesti ja kiinnostavalla tavalla.

3.3.2016
Emmi Vainionpäästä MTV:n Maksu-tv:n kehitysjohtaja
Tradenomi Emmi Vainionpää on nimitetty 4.4.2016 alkaen MTV:n Maksu-tv:n kehitysjohtajaksi. Emmi Vainionpää on toiminut tätä ennen kaupallisena johtajana Enderidissä ja aiemmin myyntijohtajana Viasatissa.

1.3.2016
Sanoma Lions Festivals -kumppaniksi Suomessa
Sanoma Media Finland on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Lions Festivalsin kanssa. Sanoma edustaa Suomessa Lions Festivals -tapahtumia, mukaan lukien Cannes Lions International Festival of Creativity ja Eurobest, The European Festival of Creativity.

Vuodesta 1954 Ranskassa järjestetty Cannes Lions on maailman arvostetuin mainosalan tapahtuma. Se kokoaa vuosittain yhteen yli 15 000 edustajaa noin 100 maasta. Festivaalin aikana jaetaan Cannes Lions -palkinnot 23 eri markkinointiviestinnän kategoriassa. Vuoden 2016 festivaalin ajankohta on 18.-25. kesäkuuta.

 

mzugovic@themxgroup.com'

About

This author has yet to write their bio.
Meanwhile lets just say that we are proud contributed a whopping 56 entries.