27.4.2015
Aller Medialta uusi lifestyle-media Idealista
Aller Media alkaa julkaista käyttäjän henkilökohtaiseen dataan perustuvaa Idealistaa, joka tarjoaa erilaisia lifestyle-sisältöjä lukijan oman kiinnostuksen mukaan. Palvelu yhdistää lukuisten Aller Median brändien ja blogien sisällöt samalle sivustolle.

Idealista-sivusto yhdistää Allerin lifestyle-brändien eli Kodin ja keittiön, Fitin, Oman Ajan, Mamalifen, Divaaniblogien, Costumen, Olivialehti.fi:n ja Allerin tv-toimituksen tuottamat sisällöt sekä ison listan maan suosituimpia blogeja samalle sivustolle.

Idealistan juju on personoitu suosittelu. Sivusto muokkautuu datan avulla käyttäjänsä kiinnostuksen kohteiden mukaan, ja uutta sisältöä tarjotaan tämän tiedon avulla.

Idealista nitoo yhteen monipuolisia lifestyle-sisältöjä tyylistä, trendeistä, terveydestä, treeneistä ja kauneudesta. Idealista palvelee myös kodista, sisustuksesta ja ruuasta sekä kulttuurista, viihteestä ja matkailusta kiinnostuneita.
12.4.2016
Oikotie avaa datansa tutkimuskäyttöön
Suomen suurin asuntojen ja työpaikkojen verkkopalvelu Oikotie.fi avaa datansa ei-kaupalliseen tutkimuskäyttöön.

Avoimen datan perusteella on mahdollista tuottaa kokonaan uusia näkemyksiä asuntokaupan tai työmarkkinoiden kehittymisestä. Palveluihin on kertynyt dataa muun muassa asuntojen pyyntihintojen kehityksestä eri alueilla sekä rekrytoinnin volyymin muutoksista eri toimialoilla.
11.4.2016
Peetu Öunap nimitetty Alma Mediaratkaisut-yksikön tuotekehitysjohtajaksi
MMM Peetu Öunap on nimitetty Alma Median AMR-yksikön tuotekehitysjohtajaksi ja sen johtoryhmän jäseneksi 30.5.2016 alkaen. Öunap vastaa Alma Mediaratkaisuissa (AMR) Alman mainostaja-asiakkaille suunnattujen valtakunnallisten, etenkin verkko- ja mobiilituotteiden kehittämisestä.

Öunap on toiminut markkinoinnin automaatioon ja verkkomainontaan keskittyvässä Gravity4:ssä Suomen maajohtajana.

 

11.4.2016
Yle nimitti uusia kirjeenvaihtajia
EU-kirjeenvaihtajaksi Brysseliin lähtee 1.9.2016 ulkomaantoimittaja Petri Raivio. Tehtävä on kaksivuotinen. Raivio seuraa EU-kirjeenvaihtajana Maria Stenroosia, jonka kausi Brysselissä päättyy.

Kevään ja kesän ajan Yle vahvistaa ajankohtaisen pakolais- ja siirtolaisaiheen raportointia omalla kirjeenvaihtajalla. Tehtävää hoitamaan on valittu Bonnier-palkittu vuoden journalisti, ulkomaantoimittaja Tom Kankkonen. Hän toimii Helsingistä liikkuvana kirjeenvaihtajana ajalla 11.4.-31.8.2016.

Kesällä Yle raportoi oman kirjeenvaihtajan voimin myös kesäolympialaisten isäntämaasta Brasiliasta. Kirjeenvaihtajaksi Rio de Janeiroon ajalle 1.7.-31.8.2016 lähtee toimittaja Heidi Lipsanen. Hän toimi Ylen Brasilian-kirjeenvaihtajana myös vuonna 2014.
1.4.2016
Rantapallo.fi:n enemmistöomistus Alma Medialle
Alma Media  on tänään tehdyllä kaupalla kasvattanut omistustaan Rantapallo Oy:ssä 44:stä 79 prosenttiin osakkeista. Alma Media osti osakkeet TukTuk Media Oy:ltä ja EX VM Oy:ltä. Osapuolet ovat sopineet, ettei kaupan hintaa julkisteta.

Rantapallo.fi on vuonna 2007 perustettu matkailun kokonaisvaltainen verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota tietoa, inspiraatiota ja palveluita matkailusta kiinnostuneille lukijoille. Rantapallo Oy:n liikevaihto vuonna 2015 oli 1,3 MEUR.

Rantapallo Oy:n perustajaosakas Jani Uljas jää edelleen yhtiön osakkaaksi, mutta luopuu 30. kesäkuuta liiketoiminnan johtamisesta. Uudeksi liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Riikka Krenn, joka on toiminut Rantapallo.fi:n päätoimittajana.

Samanaikaisesti Rantapallo Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Matkapörssi Oy:n ja LT Lentokeskus Oy:n liiketoiminnot.

 

 

mzugovic@themxgroup.com'

About

This author has yet to write their bio.
Meanwhile lets just say that we are proud contributed a whopping 56 entries.