20.5.2016
YouTube-tähdet saavat oman lehden – Tube-lehti ilmestyy elokuussa
A-lehdet julkaisee lehden YouTube-vaikuttajista. Lehti on suunnattu 9-16-vuotiaille tytöille, jotka fanittavat YouTube-tähtiä.  Lehden tuottaa Demi-lehden toimitus.

Kyseessä on fanilehti, jossa pääosassa ovat tämän hetken kuumimmat kotimaiset ja ulkomaalaiset YouTube-tähdet.  Tytöistä yli 60 prosenttia seuraa vlogeja päivittäin. Tubettajia fanitetaan, koska he ovat tavallisia tyttöjä ja poikia, joihin on helppo samaistua.

Tube-lehti on myynnissä lehtipisteissä 2. elokuuta alkaen
19.5.2016
Ylen lasten animaatio Albi Lumiukko matkaa Kiinan tv-markkinoille
Yle Myynti on tehnyt sopimuksen Aasian WeKids-jakelijan kanssa lasten animaatiosarja Albi Lumiukon myyntioikeuksista Kiinan markkinoille.

Aasian WeKids myy maailmalta laatuanimaatioita Kiinan tv- ja tilausvideomarkkinoille ja satojen miljoonien kiinalaislasten katsottavaksi. Kiinan markkinoille on nyt tarjolla “Albi The Snowman” 26 x 5 minuutin mittaisena sarjana. Sarjan on Ylelle tehnyt Hima Light Oy Suomi ja se on Markus Majaluoman ja Mikko Kunnaksen tuotantoa.

Yle on esittänyt sarjaa Pikku Kakkosessa ja sen on tuottanut Yle Lapset ja nuoret. Tuotantoa ovat rahoittaneet kaikki Pohjoisvision maat.

 

12.5.2016
Sanomalehtien Liiton Paras juttu- kilpailun voittajat on valittu
Paras juttu -kilpailun uutissarjan voitti verkkotoimittaja Juha Vainion Lännen Median lehdille kirjoittama juttu Vihasivusto tienaa yritysten mainoksilla. Ajankohtaisesta aiheesta oli tehty oma uutinen, jolla on yhteiskunnallista merkittävyyttä ja vaikuttavuutta. Jutun jälkeen tunnetut suomalaisyritykset vetivät mainoksensa pois MV-lehden sivuilta. Uutinen toi uuden näkökulman paljon julkisuudessa olleeseen aiheeseen.

Feature-sarjan voitti Lapin Kansassa ja Pohjolan Sanomissa julkaistu toimittaja Risto Pyykön Isän nimeen. Näkökulma juttujen -sarjan voitti pääkirjoitustoimittaja Tapani Luotolan Keskisuomalaiseen kirjoittama, Keitossani on pian kärpänen.
11.5.2016
Pirjo Nurmilaukas siirtyy A-lehtien hallitukseen
A-lehdet Oy on nimittänyt uudeksi hallituksen jäseneksi yhtiön nykyisen liiketoimintajohtaja Pirjo Nurmilaukkaan.

Pirjo Nurmilaukas toimii A-lehtien operatiivisessa johdossa syyskuun alkuun asti, minkä jälkeen hän siirtyy eläkkeelle. Nurmilaukas vastaa tällä hetkellä A-lehtien suurimmista liiketoiminta-alueista sekä yhtiön markkinointi- ja tutkimustoiminnasta. Hallitustyöskentelyyn hän liittyy jo kevään aikana.

A-lehdet Oy:n hallitukseen kuuluvat hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, Juho Lipsanen, Anne Lyytikäinen-Palmroth, Joonas Lyytikäinen, Sari Mikkonen-Mannila, Pirjo Nurmilaukas ja Pekka Vähähyyppä.
10.5.2016
Jaana Lindvall-Harki Fokus Median myyntijohtajaksi
Fokus Media Finland Oy:n mediamyynnistä vastaavaksi myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KTM Jaana Lindvall-Harki. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 16.5.2016.

Fokus Media on erikoistunut syvän lukijasiteen omaaviin ja vahvasti erikoistuneisiin aikakauslehtiin. Fokuksen lehtiperheeseen kuuluvat Antiikki & Design, Plaza Koti, GEO, Pelit-lehti, Hifimaailma, Auto Bild Suomi, V8-Magazine ja GTi-Magazine.

 

9.5.2016
Nelonen Medialta uusi radiokanava Helmiradio
Uusi aikuisille suunnattu radiokanava, Helmiradio, aloittaa lähetyksensä tiistaina 10. toukokuuta. Nelonen Median ja Mediatakojien yhteinen kanava on valtakunnallinen. Ensimmäisten viikkojen ajan Helmiradiossa soi musiikki. Kanavan juontajat ovat äänessä tiistaista 31.5. alkaen, ja ainakin Suomipopilta ja Metro Helsingin taajuuksilta tuttua Petra Kalliomaata voi jatkossa kuulla Helmiradion taajuuksilla. Muut juontajat kerrotaan vielä toukokuun aikana.

Helmiradion lähetykset tehdään pääosin Sanomatalon radiostudiosta, mutta kanavalla kuullaan myös paikallisia ja alueellisia ohjelmia

 

 

 

 

mzugovic@themxgroup.com'

About

This author has yet to write their bio.
Meanwhile lets just say that we are proud contributed a whopping 56 entries.