22.6.2016
Talouselämän päätoimittaja vaihtuu
Alma Median kustantaman Pohjoismaiden suurimman talouden viikkolehden Talouselämän päätoimittaja Reijo Ruokanen jättää tehtävänsä ja siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Ruokanen aloittaa Otavamedia Oy:n kustantaman Tekniikan Maailman päätoimittajana syyskuun alussa.

Talouselämän uuden päätoimittajan haku käynnistyy heti. Ruokasen työsuhteen päätyttyä Talouselämän vt. päätoimittajana toimii toimituspäällikkö Emilia Kullas.

21.6.2016
Elina Piispanen Sanoma Media Finlandin transformaatiojohtajaksi
Sanoma Media Finlandin transformaatiojohtajaksi nimitetyllä Elina Piispasella on pitkä ja kattava kokemus liiketoiminnan muutoksen ja kehityksen johtamisesta.

KTM Elina Piispanen on työskennellyt aiemmin pitkään Accenturen palveluksessa. Accenturella hän vastasi osakkaana useista eri liiketoiminta-alueista myös kansainvälisesti ja vei läpi asiakkaiden ja yhtiön omia merkittäviä muutoshankkeita.

Piispanen raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Pia Kalstalle ja toimii Sanoma Media Finlandin johtoryhmän jäsenenä.

17.6.2016
Sanoma ostaa belgialaisen oppimateriaalikustantajan De Boeckin
Sanoma on ostanut belgialaisen oppimateriaalikustantajan Group De Boeckin liiketoiminnan Ergon Capital Partnersilta. De Boeck on tunnettu oppimateriaalikustantaja, jolla on vahva markkina-asema Belgiassa.

Kauppa sisältää kaksi yhtiötä – De Boeck Education sekä De Boeck Digital, joiden yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2015 yli 17 milj. euroa. De Boeck tullaan integroimaan osaksi Sanoma Learningin toimintoja Belgiassa. Kauppa tulee vahvistamaan Sanoman korkealaatuisten oppimissisältöjen ja -ratkaisujen tarjontaa.

15.6.2016
Marcus Wiklundista Sanoma Oyj:n viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
Sanoma Media Finland Oy:n yhteiskuntasuhdejohtaja Marcus Wiklund vastaa jatkossa myös Sanoma-konsernin viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista. Hän raportoi tässä tehtävässään Sanoman Oyj:n toimitusjohtaja Susan Duinhovenille.

Marcus Wiklund on vuodesta 2011 toiminut Sanoma Media Finlandin yhteiskuntasuhteista vastaavana johtajana. Sitä ennen hän on toiminut useissa tehtävissä Sanomalla pitkän työuransa aikana.

7.6.2016
Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat CNN:n sisältökumppaneiksi
Amerikkalaisen CNN-kanavan videosisällöt ja livetuotannot ovat nyt saatavilla HSTV:ssä ja ISTV:ssä.

Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat ovat solmineet kanavan kanssa kumppanuussopimuksen, ja tarjoavat CNN:n sisältöä molemmilla verkkosivustoilla päivittäin.

CNN:llä on yli 1 100 kumppanimediaa ympäri maailmaa. Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat ovat verkoston ensimmäisiä kumppaneita Suomessa.

6.6.2016
Pekka Mattila A-lehtien hallitukseen
A-lehdet Oy on valinnut ylimääräisessä yhtiökokouksessaan hallituksen uudeksi jäseneksi 1.6.2016 alkaen valtiotieteiden tohtori Pekka Mattilan.

A-lehtien hallituksen muodostavat Olli-Pekka Lyytikäinen (hallituksen puheenjohtaja), Juho Lipsanen, Anne Lyytikäinen-Palmroth, Joonas Lyytikäinen, Pekka Mattila, Sari Mikkonen-Mannila, Pirjo Nurmilaukas ja Pekka Vähähyyppä.

3.6.2016
Sanoma Media Finlandille uusi media- ja mainostoimistoyhteistyöstä vastaava johtaja
Paula Hernetkoski on nimetty 2. kesäkuuta 2016 alkaen Sanoma Media Finlandin media- ja mainostoimistoyhteistyöstä vastaavaksi johtajaksi (Director, Insight and Agencies). Hän raportoi tehtävässään mediamyynnin johtaja Tero Huovilalle.

Hernetkoski, 37, siirtyy Sanomalle Frankly Partnersilta, jossa hän on työskennellyt Insight-tiimin johtajana ja strategina. Aiemmin Hernetkoski on työskennellyt mm. suunnittelujohtajana Dagmarissa, suunnitteluryhmän vetäjänä OMD:llä, asiakkuusjohtajana mainostoimisto Kingissä ja plannerina ToinenPHD:lla.

1.6.2016
Johanna Lahdesta Sanoma Lifestylen johtaja
Johanna Lahti on nimitetty Sanoma Lifestylen uudeksi johtajaksi. Hän korvaa uudessa toimenkuvassaan Sanoma Lifestylen liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurilan, joka siirtyy A-lehtien liiketoimintajohtajaksi. Sanoma Lifestyle on Suomen johtava naistenlehtikustantaja.

Lahti on työskennellyt Me Naisten päätoimittajana vuodesta 2012. Sitä ennen hän toimi lehdessä toimituspäällikkönä. Ennen siirtymistään Me Naisiin Lahti oli pitkään Ilta-Sanomissa, muun muassa viihdetoimituksen, viikonvaihdeliitteen ja tv-lehden esimiehenä, Lontoon-kirjeenvaihtajana ja ulkomaantoimittajana. Koulutukseltaan Lahti on filosofian maisteri. Hän jatkaa Sanoma Lifestylen johtajan tehtävän ohella toistaiseksi myös Me Naisten päätoimittajana.

1.6.2016
Kaisa Ala-Laurilasta A-lehtien liiketoimintajohtaja
Kaisa Ala-Laurila on nimitetty A-lehdet Oy:n liiketoimintajohtajaksi 1.9.2016 alkaen. Ala-Laurila ontehnyt työuraansa useissa eri mediataloissa, A-lehtiin hän siirtyy Sanoma Lifestylen liiketoimintajohtajan tehtävästä.

mzugovic@themxgroup.com'

About

This author has yet to write their bio.
Meanwhile lets just say that we are proud contributed a whopping 56 entries.