16.8.2016

Alma Media ostaa Uuden Suomen

Alma Media on sopinut yhteiskunnalliseen keskusteluun erikoistuneen digitaalisen uutis- ja blogipalvelu Uuden Suomen liiketoiminnan ostamisesta. Kauppa toteutetaan arviolta 1.9.2016. Uuden Suomen pääomistaja on kustantaja Niklas Herlin. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Uudesta Suomesta tulee osa Alma Median ammatti- ja talousmediaan erikoistunutta Alma Talent -liiketoimintayksikköä, joka julkaisee muun muassa Kauppalehteä, Talouselämää ja Tekniikkaa&Taloutta. Uuden Suomen 8 työntekijää siirtyvät liiketoimintakaupassa Alma Talentin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

2.8.2016

A-lehdet mukaan tuottamaan Studio55.fi -ohjelmaa

A-lehdet Oy lähtee tuottamaan yhdessä Nouhau Productions Oy:n kanssa sisältöjä MTV3-kanavan suosittuun Studio55.fi -ohjelmaan.

Maanantain Studio55.fi:n otsikko on jatkossa ”Hyvää oloa”. Ohjelmassa keskitytään käsittelemään hyvinvointiteemoja. Keskiviikkona otsikon ”Hyvää elämää” alla ovat vuorossa erilaiset lifestyle-sisällöt kuten, koti, puutarha, sisustus, käsityöt, autot ja ruoka.

Torstain lähetyksissä Avun maalaislääkäri Tapani Kiminkinen vastaa katsojien ja Avun lukijoiden kysymyksiin. Tiistaisin ja perjantaisin Studio55.fi haastattelee mielenkiintoisia ja inspiroivia ihmisiä.

Ohjelmaa juontavat Raakel Lignell, Markku Veijalainen ja Tapio Nurminen.

8.8.2016

Iina Artima-Kyrki Me Naisten päätoimittajaksi

Iina Artima-Kyrki on nimitetty 15.9. alkaen Suomen suurimman naisten viikkolehden Me Naisten päätoimittajaksi. Me Naisten nykyinen päätoimittaja Johanna Lahti siirtyi kesäkuun alussa Sanoma Lifestylen johtajaksi.

Artima-Kyrki on työskennellyt Ilta-Sanomissa vuodesta 2000, toimituspäällikkönä hän on toiminut vuodesta 2006. Viime vuosina hänen vastuulleen ovat kuuluneet lehden lifestyle- ja teemasisällöt sekä digitaalisten sisältöjen kehittäminen.

19.8.2016

Anna Tuomisesta Sanoman sijoittajasuhde- ja yritysvastuujohtaja

Sanoma Oyj:n yritysvastuujohtaja Anna Tuominen (38), KTM, vastaa 1.8.2016 alkaen myös Sanoma-konsernin sijoittajasuhteista. Hän raportoi talousjohtaja Kim Ignatiukselle. Sijoittajasuhteiden ja yritysvastuuasioiden yhdistäminen on jatkoa Sanoman konsernitoimintojen tiivistämiselle.

Anna Tuominen on vuodesta 2013 toiminut Sanoman yritysvastuusta vastaavana johtajana. Sanomassa vuodesta 2001 työskennellyt Tuominen on aiemmin mm. hoitanut Sanoman sijoittajasuhteita sekä toiminut erilaisissa tehtävissä konserniviestinnässä.

 

 

sanna.kurkela@cision.com'

About

This author has yet to write their bio.
Meanwhile lets just say that we are proud contributed a whopping 5 entries.