9.1.2017

Jussi Eronen ja Salla Vuorikoski Suomen Kuvalehteen

Yleltä joulukuussa irtisanoutuneet Jussi Eronen ja Salla Vuorikoski siirtyivät Suomen Kuvalehden palvelukseen 16.1.2017 alkaen. Eronen toimii jatkossa Suomen Kuvalehden toimituspäällikkönä ja Vuorikoski kirjoittavana toimittajana.

 

13.1.2017

Anniina Iskanius EVAn viestintäpäälliköksi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn viestintäpäälliköksi on nimitetty VTM Anniina Iskanius. Iskanius siirtyy EVAan europarlamentaarikko Henna Virkkusen poliittisen erityisavustajan tehtävästä, jota hän on hoitanut sekä Brysselissä että Helsingissä.

Poliisille oma YouTube-kanava

Suomen Poliisi on ottanut viestintävalikoimaansa uuden välineen avaamalla oman kanavan YouTubee. Poliisitube tarjoaa katsojille tietoa, vinkkejä, ohjeita ja huumoria. Poliisi huomioi lapset ja nuoret erikseen kanavallaan.

14.1.2017

Snapchatin hallituksen puheenjohtajaksi Sony Entertainmentin toimitusjohtaja

Sony Entertainmentin toimitusjohtaja Michael Lynton jättää tehtävänsä ja nousee pian pörssiin listautuvan Snap Inc:in hallituksen puheenjohtajaksi. Snapin odotetaan listautuvan alkuvuodesta ja sen markkina-arvoksi on laskeskeltu noin 25 miljardia dollaria.

15.1.2017

Journalistiliitto perusti osuuskunnan

Journalistiliitto perusti oman osuuskunnan vastauksena alalla yleistyvään pätkä- ja keikkatöihin. Osuuskunta Mediakunnan toiminnanjohtajan Maiju Mitrusen mukaan tarkoitus on muodostaa työyhteisö irrallaan toimiville journalisteille ja viestinnän parissa työskenteleville.

17.1.2017

Sampsa Savolainen siirtyy vastaamaan Sanoma Media Finlandin radion mainosratkaisuista ja kaupallistamisesta

Sampsa Savolainen vastaa jatkossa lasvussa olevien radiomarkkinoiden mainosratkaisuista ja kaupallistamisesta Sanoma Media Finlandilla. Savolainen on aikaisemmin työskennellyt Sanoma Media Finlandilla media- ja radiomyynnissä.

19.1.2017

Sara Helweg-Larsen Nordean konserniviestinnän johtajaksi

Sara Helweg-Larsen on nimitetty Nordean konserniviestinnän johtajaksi. Hän työskentelee tällä hetkellä viestintäjohtajana Mærskin Transport & Logistics -divisioonassa, ja aloittaa työskentelyn Nordeassa 1. huhtikuuta 2017

Nordean ulkoisen viestinnän johtajaksi on nimitetty Roberta Alenius, joka on aikaisemmin toiminut Telian viestintäjohtajana Ruotsissa.

23.1.2017

TBWA/Helsinki ja Cision viestinnän kumppaneiksi

Markkinointitoimisto TBWA\Helsinki ja maailman suurin tiedotejakelija Cision ovat sopineet yhteistyöstä viestintäpalveluissa. TBWA\Helsinki on vuosien ajan tehnyt osana markkinointiviestintäpalvelukokonaisuuttaan viestintää niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, mutta Cisionin myötä tiedotteet jaetaan medialle Cisionin globaalia toimittajatietokantaa hyödyntäen.

Vuoden 2016 markkinointiteko -palkinto Tokmannille

Markkinointi & Mainonta -lehti ja MARK Suomen Markkinointiliitto palkitsivat markkinointiaan vahvasti uudistaneen Tokmannin Vuoden 2016 markkinointiteko -palkinnolla.

Vuoden markkinointiteko on perinteisesti palkittu toimijalle, joka ylittää tavanomaisen markkinontiteon ja luo uutta. Tuomariston mukaan markkinoinnin uudistaminen on rakentanut Tokmannin liiketoimintaa ja kehittänyt yrityksen brändiä.

Maija Koski Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittajaksi

Maija Koski on nimitetty 27.2. alkaen Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittajaksi. Hän siirtyy Vauvan ja Meidän Perheen toimitukseen Me Naisten toimituspäällikön paikalta. Aiemmin hän on työskennellyt Me Naisten toimitussihteerinä ja useissa eri tehtävissä Ilta-Sanomissa.

26.1.2017

Valion maitofilmi Vuoden Kampanjaksi Effie Awardseissa

Rocklegenda Ian ”Lemmy” Kilmisterin tähdittämä Valion maitofilmi on valittu Vuoden Kampanjaksi Suomessa mainonnan tuloksellisuutta mittaavassa Effie Awards -kilpailussa. Maitofilmi levisi sosiaalisen ja toimituksellisen median kautta yli 33 maahan ympäri maailman ja filmin näki yli 87 miljoonaa ihmistä, mikä on poikkeuksellista, kun filmin levittämiseen ei käytetty lainkaan rahaa.

Kullat menivät Valion Lemmyn lisäksi Nesteen Pre-order the Future -kampanjalle sekä Ulkoasianministeriön Finland Emojis -työlle

30.1.2017

Talouslehti Forbesin Suomen-toimitus irtisanoutui – lehden ilmestyminen viivästyy

Talousaikakauslehti Forbesin Suomen-toimitus on irtisanoutunut. Yhdysvaltalaisen talousaikakauslehden suomenkielisen ensimmäisen numeron piti ilmestyä helmikuun lopussa. Kolmihenkisen toimituksen lähdettyä viime viikolla, latvialaiskustantaja SK Media on päättänyt siirtää Forbes Suomen ensimmäisen numeron julkaisupäivää kuukaudella eteenpäin.

About

208.100.0.117