1.2.2017

Pauliina Pajunen on nimitetty Matkanjärjestäjä TUI Finlandin uudeksi PR- ja viestintäpäälliköksi. Työssään hän vastaa TUI Finlandin mediasuhteista ja viestinnästä Suomessa. Pajunen on aikaisemmin työskennellyt kansainvälisessä PR-toimistossa Polhem PR:ssä.

2.2.2017

Reetta Kaukiainen Outokummun  viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajaksi ja Outokummun johtoryhmän jäseneksi 1.3.2017 alkaen. Aikaisemmin Kaukiainen on työskennellyt Accenturessa, jossa hän on vetänyt Suomen viestintää ja markkinointia. Ennen Accenturea Reeta on vetänyt Tiedon ja Metsä Groupin viestintää ja sijoittajasuhteita.

3.2.2017

Koneen viestintäjohtaja Liisa Kivelä MTL Communications Awards -2017 kilpailun päätuomariksi. Lisäksi vuoden 2017 kilpailua tuomaroivat Christina Forsgård, partner, Netprofile; Olli Herrala, toimittaja, Kauppalehti; Jouni Mölsä, viestintäjohtaja, Ulkoasiainministeriö; Petteri Numminen, tuottaja, Unicef; Henrik Rydenfelt, tutkija, Oulun yliopisto; Harri Saukkomaa, hallituksen puheenjohtaja, Tekir; Maija Tommila, toimitusjohtaja, Viestintä Oy Drum; Vilhelmiina Wahlbeck, viestintäjohtaja, DNA. Tuomariston sihteeri on Tarja Virmala, toimitusjohtaja, MTL.

6.2.2017

Petra Thorén aloitti viestintätoimistoryhmä Miltton Groupin strategiseen talousviestintään erikoistuneen tytäryhtiön Miltton Marketsin toimitusjohtajana ja osakkaana. Thorén siirtyy Milttonille viestintätoimisto Kreabista, jossa hän on toiminut partnerina.

Jasmiina Ojala ja Stina Varkkola liittyvät Dinglen johtoryhmään. Ojalan toimii Dinglen asiakkuustiiminvetäjänä ja johtoryhmän jäsenenä. Varkkola vetää jatkossa Dinglen sisältötiimiä ja toimii myös johtoryhmässä.

Nina Alivirta on nimitetty strategiajohtajaksi viestintä- ja sisältömarkkinointitoimisto Pilgrim Edelmaniin. Alivirta alkaa kehittää vastuuviestintää tämän päivän kommunikaation tarpeisiin.

Suomen ulkoministeriö on julkaisi seitsemän uutta Suomi-emojia. Joukossa on muun muassa saamelaiset ja Tom of Finland.

8.2.2017

Mediayhtiö Aller Media on nimittänyt tytäryhtiönsä Dinglen toimitusjohtajan Juho Jokisen b2b-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi.  Jatkossa Jokinen vastaa Allerin Suomen konsernin b2b-liiketoiminnasta.

Puolustusvoimien viestintäjohtaja Jan Engström kiistää tiedustelulaitoksen ohjeistaneen kaksoiskansalaisasiassa.

Merja Haverinen on nimitetty Otavamedia OMAn liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja Otavamedian johtoryhmän jäseneksi. Aikaisemmin Haverinen  on toiminut Keskon konsernin viestintäjohtajana.

9.2.2017

Kela vahvistaa ihmisläheistä viestintää verkkomedialla. Elämässä.fi-sivusto antaa puheenvuoron Kelan asiakkaille ja kertoo sosiaaliturvasta tosielämän esimerkkien kautta.

Maija Palomäki on aloitti mainostoimisto Folk Finlandissa Marketing Officerina. Palomäki vastaa Folkin omasta markkinoinnista, viestinnästä ja näkyvyydestä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Sanomassa ja Kärkimediassa.

Hanna Repo Alma Median sisältömarkkinointijohtajaksi. Repo palaa Alma Mediaan Otavamediasta, jossa hän on toiminut asiakkuusjohtajana puolitoista vuotta.

Sanna Mämmi Hasan Communicationsin asiakasjohtajaksi. Mämmi on ollut mukana kaupallisten radiosisältöjen päivittäisessä tekemisessä toimittajana, juontajana ja tuottajana yli 15 vuoden ajan.

10.2.2017

Yleisradion toimitusjohtaja Lauri Kivinen kiistää yhtiön torstaina jättäneen toimittaja Susanne Päivärinnan yhtiön journalistista päätöksentekoa kohtaan esittämät syytökset.

SDP:n eduskuntaryhmän viestintävastaava Dimitri Qvintus siirtyi viestintätoimisto Tekiriin viestintäkonsultiksi.

Vuoden toimisto -tutkimuksen parhaat toimistot palkittu. Tutkimuksen seitsemässä kategoriassa asiakkaiden arviointiin perustuen parhaina seuraavat toimistot:

Markkinointiviestintätoimistot:
Myyntikate yli 5 milj. euroa: Bob the Robot
Myyntikate alle 5 milj. euroa: Superson

Asiakasymmärrystoimistot:
Kopla

Design-toimistot:
Pentagon Design
Teknologia- ja markkinointitoimistot:
P+SBD

Mediatoimistot:
Mindshare

Viestintä-, PR- ja sisältötoimistot:
Republic of Communications

13.2.2017

Viestintätoimisto Akvamariini Porter Novell JYSKin viestintäkumppaniksi.

17.2.2017

Yleltä irtisanoutunut Susanne Päivärinta siirtyy Iltalehteen erikoistoimittajaksi. Päivärinta ryhtyy Alma Median mukaan toimittamaan viikoittaista suoraa netissä esitettävää haastatteluohjelmaa.

21.2.2017

Jouko Marttila ja Hannu Vuola valittiin Forbes Suomen vastaaviksi toimittajiksi. Lehden ensimmäinen numero ilmestyy maaliskuun lopulla.

Timo Huovinen Ylen journalististen standardien ja etiikan päälliköksi. Etiikkapäällikön tehtävänä on edistää vastaavien toimittajien tukena Ylen journalismin laatua sekä varmistaa ohjelmatyön toteutumista Ylen ohjelmatoiminnan ja sisältöjen eettisten ohjeiden mukaisesti.

23.2.2017

Kuukauden Parhaat Sekunnit laajenee koko kaupallisen televisiokentän kattavaksi kilpailuksi ja vaihtaa nimensä Kauden Parhaat Sekunnit -nimiseksi.

24.2.2017

Valkoinen talo torjui osan toimittajista lehdistötilaisuudesta. Useilta medioilta estettiin pääsy Yhdysvalloissa Valkoisen talon lehdistötilaisuuteen, joukossa oli muun muassa CNN, Politico, The New York Times, Los Angeles Times ja Buzzfeed.

25.2.2017

Savo-Kainuun journalistiyhdistyksen Vuoden journalistipalkinto Maria Kalliokoskelle ja Teijo Määttäselle. Lännen median toimittaja Maria Kalliokoski ja valokuvaaja Teijo Määttänen Kajaanista on palkittu Vuoden 2017 journalistipalkinnolla.

27.2.2017

Päätoimittaja Päivi Anttikoski lopettaa Helsingin Sanomissa. Vuodesta 2014 Helsingin Sanomissa työskennellyt päätoimittaja Päivi Anttikoski on irtisanoutunut. Anttikoski vastasi Helsingin Sanomien journalistisista digitaalisista sisällöistä. Näillä näkymin päätoimittajan tehtävään ei haeta suoraan seuraajaa, vaan tehtävät jaetaan sisäisin järjestelyin.

About

208.100.0.117