Euroopan johtava maalien valmistaja Teknos on valinnut maailmanlaajuiseksi mediasuhdekumppanikseen Cisionin. Yhteistyösopimuksen myötä Cision vastaa Teknoksen tiedotejakelupalveluista ja ajantasaisesta mediatietokannasta 19 maassa.

– Kasvumme tukemiseksi haluamme panostaa brändinäkyvyyteen kansainvälisillä markkinoilla. Yhteistyö Cisionin kanssa tarjoaa meille kattavat mediasuhdepalvelut globaalisti, kommentoi Teknoksen viestintäpäällikkö Minna Koistinen.

Euroopan lisäksi Teknoksen ja Cisionin yhteistyö kattaa myös Aasian markkinat. – Entistä useampi suomalainen kansainvälisillä markkinoilla toimiva yritys on ymmärtänyt viestinnän merkityksen liiketoiminnassaan, kommentoi Cisionin maajohtaja Arttu Sipilä. – Teknos vahvistaa asemaamme kansainvälistyvien teollisuusyritysten keskuudessa, jatkaa Sipilä.