Lakipalveluyritys Fondia Oyj ja maailman johtava tiedotejakelija Cision ovat sopineet yhteistyöstä viestintäpalveluissa.

Yhteistyösopimuksen myötä Fondialla on käytössään Cisionin ylläpitämä Suomen ja Ruotsin mediatietokanta, joka sisältää yli 15 000 toimittajan yhteystiedot. Cision jakelee jatkossa Fondian yhtiö- ja lehdistötiedotteet sekä medialle että First North Helsinki -markkinapaikalle.

– Cision teki meihin vaikutuksen vakuuttavalla tarjoomallaan ja asiakaslähtöisen ketterällä toimintatavallaan, toteaa Fondian perustaja ja kaupallinen johtaja Marianne Saarikko Janson.

– Maailman johtavana viestinnän alan yrityksenä olemme luonnollinen kumppani pörssitiedotejakelua tarvitseville yhtiöille ja voimme tarjota alan parasta osaamista listautuville yrityksille. Fondia vahvistaa asemamme suomalaisten pörssiyritysten keskuudessa, kommentoi Cisionin maajohtaja Arttu Sipilä.

 

Fondia Oyj lyhyesti:

Fondia on liikejuridiikan täyden palvelun talo, joka tarjoaa uudenlaisia palvelumalleja ja hyödyntää digitaalisia teknologioita. Fondia toimii Suomessa, Ruotsissa ja Virossa ja konsernin liikevaihto oli vuonna 2016 noin 14,9 miljoonaa euroa. Fondian palveluksessa on yli 100 työntekijää. www.fondia.fi