Maailman johtava viestinnän ohjelmistotalo Cision jatkaa Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n toiminnan tukemista tarjoamalla yhdistykselle tiedotejakelun Toivon päivän -kampanjaan.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry on vuonna 2009 perustettu avustus- ja vapaaehtoisjärjestö, jonka tavoitteena on luoda lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Kolmatta kertaa vietettävän Toivon päivän (4.6.) kampanjan avulla toteutetaan vähävaraisten nuorten toiveita.

– Mahdollistamme mielellämme Hope ry:n toimintaa. Lasten ja nuorten hyvinvointi on meille tärkeä asia ja yhdistyksen toiminta tällä saralla on tehnyt meihin vaikutuksen. Oman osaamisemme tarjoaminen kampanjan käyttöön on meille luontainen keino auttaa vähävaraisia lapsia, toteaa Arttu Sipilä, maajohtaja, Cision Finland.

– Meille yhteistyö tarjoaa ainulaatuisen mahdollisuuden kampanjastamme tiedottamiseen. Cisionin osaaminen ja tuki on arvokasta, sillä toimimme paikallistasolla vapaaehtoisvoimin. Lisäksi vähävaraisten nuorten toiveet pääsevät nyt paremmin potentiaalisten lahjoittajien tietoisuuteen, sanoo Eveliina Hostila, toiminnanjohtaja Hope ry.