Maailman suurin tiedotejakelija Cision lanseeraa ensimmäisenä toimijana Suomessa palvelun vaikuttajaviestintää varten. Uusi yhteiskuntasuhdetietokanta kattaa päättäjät politiikan ja yhteiskunnallisen päätöksenteon tasoilla. Tietokanta sisältää päättäjien yhteystiedot niin EU-, kansalliselta kuin kunnalliseltakin tasolta. Lisäksi tietokannassa on yhteiskunnalliseen keskusteluun vaikuttavien järjestöjen edustajia.

Vaikuttajaviestinnän ammattilaiset voivat jatkossa löytää ajantasaiset yhteystiedot oman viestinsä viemiseen oikeille henkilöille. Samasta järjestelmästä onnistuu myös yhteydenotto päättäjiin, materiaalien jakaminen sekä tulosten analysointi.

– Uuden yhteiskuntasuhdetietokannan ansiosta yritysten ja järjestöjen ei tarvitse enää käyttää työaikaa päättäjien yhteystietojen etsimiseen ja päivittämiseen, vaan he voivat keskittyä itse vaikuttamiseen, toteaa Juhani Levola, Senior Advisor, Cision Finland.

Yhteiskuntasuhdetietokanta mahdollistaa tärkeiden päättäjien ja heidän yhteystietojen etsimisen muun muassa paikkakunnan, puoluekannan, toimielinjäsenyyksien ja kiinnostusten kohteiden perusteella.

– Olemme ylläpitäneet tietokantaa median yhteystiedoista jo kymmeniä vuosia ja viime aikoina asiakkaat ovat pyytäneet samanlaista tietokantaa myös yhteiskunnallisista päättäjistä viestinnän tarpeiden ja kohderyhmien kasvaessa. Päättäjät ovat ottaneet yhteiskuntasuhdetietokannan hyvin vastaan ja samalla se vahvistaa asemaamme Suomen kattavimpana viestinnän automaatiota tarjoavana yrityksenä, sanoo Arttu Sipilä, maajohtaja, Cision Finland.

Lue lisää: http://www.cision.fi/yhteiskuntasuhteet/