Kävijämäärältään Suomen suosituin kulttuuriblogi 2017 on Fangirl Quest. Sama blogi nousi myös sosiaalisessa mediassa suosituimmaksi kulttuuriblogiksi.

Kävijämääriltään suosituin ja eniten sosiaalisen median seuraajia omaava kulttuuriblogi 2017 on kahden kirjoittajan elokuvaturismista kertova Fangirl Quest. Toiseksi suosituin verkkokävijämääriltään oli tällä kertaa Suomen rönsyilevämmäksi kulttuuriblogiksi itsensä kuvaileva Lukupino, joka saavutti myös toisen paikan sosiaalisen median seuraajissa.

Yksittäisiltä kävijämääriltään suosituimmat kulttuuriblogit 2017

1. Fangirl Quest
2. Lukupino
3. Jussi Vaarala: “The more realism and ethics, the better”
4. Paljon Melua Teatterista
5. One Night In Theatre
6. Lumiomena
7. Pauli Jokinen Helsinki Experience
8. Keyword: Love
9. Cocoa etsimässä
10. Visuaalisesti vaativa

Sosiaalisen median seuraajamääriltä suosituimmat kulttuuriblogit 2017

1. Fangirl Quest
2. Lukupino
3. Cocoa etsimässä
4. Paljon Melua Teatterista
5. Lumiomena
6. Pauli Jokinen Helsinki Experience
7. One Night in Theatre
8. Keyword: Love
9. Visuaalisesti vaativa
10. Kulttuurielämää Helsingissä

Listaus perustuu Cision Communications Cloud™:n tietokannassa oleviin suomalaisiin blogeihin, jotka ovat ilmoittaneet bloginsa aiheeksi kulttuurin tai popkulttuurin. Yksittäisten kävijöiden määrä saadaan ohjelmistosta. Sosiaalisen median seuraajamäärät ovat laskettuna bloggaajien tietokantaan ilmoittamista kanavista 23.08.2017.

Kuuluuko blogisi mielestäsi listalle? Lisää itsesi tietokantaan tai päivitä tietosi lähettämällä viestiä osoitteseen: mediatietokanta[a]cision.com

About

Ville työskentelee Cisionilla Research Specialistina. Hän vastaa Suomen suurimman mediatietokannan ja yhteiskuntasuhdetietokannan päivittämisestä. Vapaa-ajallaan Ville opiskelee aktiivisesti kieliä, pelailee puistofutista ja eksistoi.