Kävijämäärältään Suomen suosituin kosmetiikkablogi 2017 on Nude. Sama blogi on myös suosituin kosmetiikkablogi sosiaalisessa mediassa.

Kävijämääriltään suosituin kosmetiikkablogi 2017 Nude on Trendin ja Demin kauneusgurun kirjoittama kauneusblogi. Toiseksi suosituin verkkokävijämääriltään oli tällä kertaa Karkkipäivä kauneus- ja lifestyle-blogi, jossa innostutaan kosmetiikasta, matkaillaan pienellä budjetilla ja hyräillään keittiössä. Kolmanneksi suosituimmaksi nousi Ostolakossa-blogi, jossa innostaudutaan viimeisimmistä tuoteuutuuksista ja kurkitaan kosmetiikkamaailman kulisseihin.

Sosiaalisessa mediassa suosituimmaksi kosmetiikkablogiksi nousi myös kävijämäärältään suosituin Nude. Toiseksi tuli meikkaaja, kosmetiikkaa ja kauniita kynsiä intohimoisesti rakastava RiaG ja kolmanneksi myös kävijämäärissä suosituin Ostolakossa.

Yksittäisiltä kävijämääriltään suosituimmat kosmetiikkablogit syyskuussa 2017

1. Nude

2. Karkkipäivä

3. Ostolakossa

4. Glitz & Glam

5. Keyword Love

6. Fashioned in Finland

7. Charming Nails

8. Mustaa kajalia

9. Beauty Highlights

10. RiaG Beauty Blog

Sosiaalisen median seuraajamääriltä suosituimmat kosmetiikkablogit syyskuussa 2017

1. Nude

2. RiaG Beauty Blog

3. Ostolakossa

4. Karkkipäivä

5. Cava 2.0.

6. Natalie Vilen

7. Keyword Love

8. Glitz & Glam

9. Fashioned in Finland

10. Mustaa kajalia

Listaus perustuu Cision Communications Cloud™:n tietokannassa oleviin suomalaisiin blogeihin, jotka ovat ilmoittaneet bloginsa aiheeksi joko kosmetiikan, hiustenhoidon tai parfyymit. Yksittäisten kävijöiden määrä saadaan ohjelmistosta. Sosiaalisen median seuraajamäärät ovat laskettuna bloggaajien tietokantaan ilmoittamista kanavista 20.09.2017.

Kuuluuko blogisi mielestäsi listalle? Lisää itsesi tietokantaan tai päivitä tietosi lähettämällä viestiä mediatietokanta[a]cision.com

 

About

Ville työskentelee Cisionilla Research Specialistina. Hän vastaa Suomen suurimman mediatietokannan ja yhteiskuntasuhdetietokannan päivittämisestä. Vapaa-ajallaan Ville opiskelee aktiivisesti kieliä, pelailee puistofutista ja eksistoi.