Cisionin kuukausittaisen Top 10 -blogilistauksen aiheena on lokakuussa kirjallisuus. Suomen suosituin kirjablogi 2017 on Bokbabbel.

Listauksen voittanut Bokbabbel on lukutoukka, joka ei koskaan lähde kotoa ilman kirjaa. Toiseksi tulleen Geekgirls-blogin kirjoittajina toimii vuorotellen kirjava joukko erilaisia nörttejä. Kolmanneksi tulleessa Polka dotsissa keskitytään muun muassa kirjoihin, valkoviiniin, kenkiin ja risottoon.

Top 10 -kirjablogit Suomessa lokakuussa 2017:

1. Bokbabbel

2. Geekgirls

3. Polka dots

4. Lukupino

5. Havena/Kirjaluotsi

6. Kujerruksia

7. Sallan lukupäiväkirja

8. Leena Lumi

9. Lumiomena

10. P.S. Rakastan kirjoja

Listaus perustuu Cision Communications Cloud™:n tietokannassa oleviin suomalaisiin blogeihin, jotka ovat ilmoittaneet bloginsa aiheeksi kirjat ja kirjallisuuden. Listauksessa on laskettu yhteen blogien yksittäiset kuukausittaiset kävijät sekä tietokantaan ilmoitetut sosiaalisen median kanavien seuraajat. Yksittäisten kävijöiden määrä saadaan ohjelmistosta kvartaalitasolla. Sosiaalisen median seuraajamäärät ovat laskettuna bloggaajien tietokantaan ilmoittamista kanavista 23.10.2017.

Kuuluuko blogisi mielestäsi listalle? Lisää itsesi tietokantaan tai päivitä tietosi lähettämällä viestiä mediatietokanta[a]cision.com

About

Ville työskentelee Cisionilla Research Specialistina. Hän vastaa Suomen suurimman mediatietokannan ja yhteiskuntasuhdetietokannan päivittämisestä. Vapaa-ajallaan Ville opiskelee aktiivisesti kieliä, pelailee puistofutista ja eksistoi.