Cisionin suosituin muotiblogi marraskuussa 2017 on Uino

Cisionin suosituin muotiblogi marraskuussa 2017 on Uino, jota kirjoittaa 25-vuotias helsinkiläinen blogin painottuessa muotiin sekä kauneuteen. Toiseksi tuli Mungolife, joka on kaikille kauniille asioille omistettu blogi. Kolmanneksi tuli Tickle Your Fancy, jossa keskitytään hyvinvointiin ja trendeihin.

Cisionin Top 10 -muotiblogit marraskuussa 2017:

1. Uino
2. Mungolife
3. Tickle Your Fancy
4. Tyyliä metsästämässä
5. Xenia’s Day
6. Alexa Dagmar
7. Linda Juhola
8. Go 4 It Vol 2
9. Julia Toivola
10. Nelliina

Listaus perustuu Cision Communications Cloud™:n tietokannassa oleviin suomalaisiin blogeihin, jotka ovat ilmoittaneet bloginsa aiheeksi muodin ja asusteet. Listauksen mittareina käytetään tietokannassa olevien blogien kuukausittaisten yksittäisten kävijöiden ja ilmoitettujen sosiaalisen median tilien seuraajien summaa.

Yksittäisten kävijöiden määrä saadaan palvelusta. Sosiaalisen median seuraajamäärät ovat laskettuna bloggaajien tietokantaan ilmoittamista kanavista 15.11.2017.

Top-blogilistaukseen pääsyyn on seuraavat kriteerit:

  • Artikkeleista vähintään 50 % pitää liittyä listauksen aiheeseen viimeisimmän kuukauden aikana.
  • Blogissa pitää olla julkaistuna vähintään kuusi artikkelia viimeisen kuuden kuukauden aikana.
  • Jotta sosiaalisen median kanava lasketaan mukaan siellä pitää olla toimintaa viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Kuuluuko blogisi mielestäsi listalle? Lisää itsesi tietokantaan tai päivitä tietosi lähettämällä viestiä osoitteeseen mediatietokanta[a]cision.com

About

Ville työskentelee Cisionilla Research Specialistina. Hän vastaa Suomen suurimman mediatietokannan ja yhteiskuntasuhdetietokannan päivittämisestä. Vapaa-ajallaan Ville opiskelee aktiivisesti kieliä, pelailee puistofutista ja eksistoi.