4.12.

Perttu Hillman Insight360:n toimitusjohtajaksi

Perttu Hillman on nimitetty Kotimaa-yhtiöihin kuuluvan Insight360 Oy:n toimitusjohtajaksi. Aikaisemmin Hillman toimi Zeeland Media Groupin toimitusjohtajana.

Mats Nyströmistä Suomen McDonald’sin uusi markkinointijohtaja

Nykyinen markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad siirtyy vastaaviin tehtäviin Ruotsissa. Nyström on vastannut McDonald’s-asiakkuudesta yhtiön käyttämässä NORD DDB -mainostoimistossa vuoden 2016 kesästä lähtien.

5.12.

Pohjoisranta ja Bravura strategiseen yhteistyöhön

Viestintätoimisto Pohjoisranta Burson-Marsteller sekä sijoittajaviestintään ja pörssilistautumisiin erikoistunut Bravura käynnistävät strategisen yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on tarjota liiketoimintalähtöistä viestintäosaamista erityisesti pörssilistautumista harkitseville yrityksille. Yhteistyö ei sisällä omistuksellisia järjestelyjä.

Heikki Aittokoski on valittu Helsingin Sanomien tulevaisuuskirjeenvaihtajaksi

Vuonna 2018 Helsingin Sanomien lukijat saavat lukea entistä enemmän ihmiskunnan peruskysymyksiä pohtivia artikkeleita, kun lehti saa tulevaisuuskirjeenvaihtajan. Tehtävään on valittu ulkomaantoimittaja Heikki Aittokoski . Hän aloittaa vuoden mittaisen urakkansa tammikuussa. Kyseessä ei ole perinteinen paikkaan sidottu kirjeenvaihtajuus. Aittokoski toimii Helsingistä käsin, mutta matkustaa tiheään ympäri Suomea ja maailmaa aiheensa vaatimalla tavalla.

Osku Nurmi Neloselta Bauer Medialle

Suomen kaupallisen radion markkinajohtaja Bauer Media vahvistaa rivejään, kun Osku Nurmi siirtyy yritykseen ohjelmajohtajaksi. Nurmi saapuu Bauerille Nelonen Median Radio Rockilta, missä hän on työskennellyt ohjelmapäällikkönä vuodesta 2012.

7.12.

Mikko Koivumaa työ- ja elinkeinoministeriön viestintäjohtajaksi

Valtioneuvosto nimitti 7.12.2017 filosofian maisteri Mikko Koivumaan työ- ja elinkeinoministeriön viestintäjohtajan virkaan viiden vuoden määräajaksi 8.1.2018–31.12.2022. Koivumaa siirtyy ministeriöön Kirkon Ulkomaanavun viestintäpäällikön tehtävästä, jossa hän on toiminut vuodesta 2015 alkaen.

MTV3:n ja AlfaTV:n näkyvyysalue laajenee koko maahan

MTV3 Ja AlfaTV ovat saaneet ohjelmistotoimiluvat yleisen edun televisiotoimintaan, kertoo Viestintävirasto. Päätöksen myötä kanavien näkyvyysalue laajenee koko maahan. Tähän saakka kanavilla on ollut tavalliset ohjelmistotoimiluvat. Yleisen edun toimilupa vaatii, että kanavien ohjelmistojen täytyy sisältää päivittäin suomen- tai ruotsinkielisiä ohjelmia sekä uutisia ja ajankohtaisohjelmia. Lisäksi osaan ohjelmista täytyy liittää ääni- ja tekstityspalvelu.

Neste ja TBWA\Helsinki voittoon Global Sustainability Film Awards -kilpailussa

Nesteen ja TBWA\Helsingin toteuttama video Everybody dies, but not everybody lives -video on palkittu kansainvälisessä The Global Sustainability Film Awards 2017 -kilpailussa.

8.12.

MARKin hallitukseen kaksi uutta jäsentä

MARKin hallituksessa ovat kaudella 2018-2020 mukana peliyhtiö Next Gamesin viestintä- ja markkinointijohtaja Saara Bergström sekä McCann Helsingin toimitusjohtaja Sari Heinilä.

Fokus Media haalii aikakauslehtiä

Harraste- ja asiakaslehtiä julkaiseva Fokus Media Finland on kasvanut tasaisesti perustamisensa eli vuoden 2014 jälkeen. Fokus Media Finland on haalinut itselleen 12 aikakauslehteä ja asiakaslehtiliiketoimintaa. Yhtiö julkaisi alun perin neljää lehteä, mutta tulevan vuodenvaihteen jälkeen lehtiä on jo kaksitoista. Yhtiö osti Sanomalta myös Head Office Finlandin asiakaslehtiliiketoiminnan vuonna 2016.,

Vesa Tujunen Make it Simplen toimitusjohtajaksi

Markkinointitoimisto Make it Simple on nimittänyt VTM Vesa Tujusen toimitusjohtajakseen 1.1.2018 alkaen. Vesa Tujunen on työskennellyt Dynamo & Sonin toimitusjohtajana ja sitä ennen TBWA Helsingin luovana johtajana.

Finnfundin viestintäjohtajaksi Pasi Rajala

Finnfundin viestintäjohtajaksi on 8.1.2018 alkaen nimitetty valtiotieteiden maisteri Pasi Rajala. Rajalalla on noin kahdenkymmenen vuoden kokemus viestinnästä ja lähes kymmenen vuoden kokemus kehityskysymyksistä. Hän on toiminut YK:n kehitysohjelma UNDP:n viestintätehtävissä Tansaniassa, New Yorkissa ja Kööpenhaminassa. Suomessa hän on työskennellyt konsulttina viestintätoimistossa sekä erityisavustajana pääministerin ja ulkomaankauppa- ja kehitysministerin esikunnissa. Hän siirtyy tehtävään ulkomaankauppa- ja kehitysministerin erityisavustajan tehtävästä.

11.12.

Finanssivalvonnan viestintäpäälliköksi Milka Lahnalammi-Vesivalo

Valtiotieteiden maisteri Milka Lahnalammi-Vesivalo on nimitetty viestintäpäälliköksi 1.1.2018 alkaen. Nimitys on viiden vuoden määräajaksi. Lahnalammi-Vesivalo siirtyy Finanssivalvontaan Teknologian Tutkimuskeskus VTT Oy:stä viestintäpäällikön tehtävästä. Hän on työskennellyt VTT:llä viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija- ja päällikkötehtävissä vuodesta 2002. Sitä ennen hän työskenteli viestintätoimistossa.

12.12.

Anne Pirilä johtamaan Carunan viestintää

Anne Pirilä aloittaa helmikuun alussa Carunan viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Anne Pirilä siirtyy sähkönsiirtoyritys Carunan palvelukseen Metsäteollisuus ry:n viestintäjohtajan paikalta. Pirilä on työskennellyt viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajana Rautaruukissa ja Ahlströmissä.

Rähinä Recordsin Essi Kivitie Musiikki & Median johtoon

13.12.

Noora Wuolanne Vapa Median toimitusjohtajaksi

Vapa Median mukaan Noora Wuolanteen (KTM) nimitys on osa yhtiön uutta strategiaa. Yhtiön tavoitteena on auttaa digitalisoituvia yrityksiä uudistumaan ja löytämään tehokkaampia toimintamalleja nopeasti muuttuvassa markkinoinnin ja viestinnän toimintaympäristössä. Vapa Marketingin toimitusjohtajana työskennellyt Kristiina Railo ei jatka yrityksen palveluksessa.

Päätoimittaja Petri Hakala lähtee Iltalehdestä

Alma Median kustantaman Iltalehden päätoimittaja Petri Hakala jättää tehtävänsä ja siirtyy pois Alma Median palveluksesta. Iltalehden vastaavana päätoimittajana toimii nyt kustantaja Kari Kivelä. Iltalehden uuden uutispäätoimittajan rekrytointi on käynnissä.

Anna-Maria Pasanen LähiTapiola Varsinais-Suomen markkinointi- ja viestintäpäälliköksi

Anna-Maria Pasanen, VTM, on nimitetty LähiTapiola Varsinais-Suomen markkinointi- ja viestintäpäälliköksi 1.1.2018 alkaen. Viimeiset puolitoista vuotta Pasanen on hoitanut LähiTapiola Varsinais-Suomessa markkinointikoordinaattorin tehtäviä, ja sitä ennen hän on työskennellyt viestinnän ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa niin valtiolla kuin kansalaisjärjestössä.

14.12.

HJK:n markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannila siirtyy A-lehtiin

Sari Mikkonen-Mannila siirtyy jalkapalloseura HJK:n markkinointijohtajan paikalta A-lehtien sisältöstudion johtajaksi. A-lehtien sisältöstudio vastaa kaupallisesta sisällöntuotannosta eli asiakasmedioiden sisällöistä ja sisältömarkkinoinnista sekä natiivimainonnasta.

17.12.

Sanoman hallitus on pyytänyt HS:ltä selvityksen tiedustelu-uutisoinnin journalistisesta prosessista

Helsingin Sanomien artikkeli Viestikoekeskuksesta ja sen tehtävistä uuden tiedustelulain tullessa voimaan on herättänyt voimakasta keskustelua. Artikkelin lähteenä oli käytetty salaisiksi luokiteltuja dokumentteja. Keskusrikospoliisi on ilmoittanut käynnistäneensä esitutkinnan turvallisuussalaisuuden paljastamisesta sekä ilmaisemisesta julkisuudessa. Myös Helsingin Sanomien toiminta on esitutkinnan kohteena.

Sanoman hallitus on pyytänyt Helsingin Sanomien vastaavalta päätoimittajalta Kaius Niemeltä selvityksen artikkeliin liittyvästä journalistisesta prosessista. Kyse on normaalista käytännöstä vastaavissa tilanteissa, selvitys valmistuu lähipäivinä ja selvityksessä voidaan käyttää myös ulkoisia asiantuntijoita.

18.12.

Katriina Palo-Närhinen on nimitetty ET-lehden päätoimittajaksi

ET-lehden uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Katriina Palo-Närhinen, joka siirtyy Sanomalle Fokus Media Finlandista. Viimeksi Palo-Närhinen on toiminut Geon päätoimittajana ja Fokus Median julkaisujohtajana. Hän aloittaa ET-lehden päätoimittajana Sanoma Media Finlandissa tammikuun puolivälissä. ET-lehden lisäksi Palo-Närhinen on Matkaoppaan ja ET Terveyden päätoimittaja.

19.12.

Päivi Anttikoski Valtioneuvoston viestintäjohtajaksi

Anttikoski irtisanoutui helmikuussa Helsingin Sanomien päätoimittajan tehtävästä. Helsingin Sanomissa Anttikoski vastasi lehden digitaalisista sisällöistä ja tuotteistuksista. Ennen Helsingin Sanomia Anttikoski toimi useissa tehtävissä MTV:ssä sekä lyhyen aikaa Ylessä.

21.12.

Suomen Ekonomien viestintäjohtajaksi nimitettiin Marjo Loisa

Kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden maisteri Marjo Loisa on valittu Suomen Ekonomien viestintäjohtajaksi. Hän siirtyy Suomen Ekonomeihin Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta (LUT), jossa hän on viestintäjohtajana muun muassa rakentanut yliopiston brändiä ja strategista viestintää.

22.12.

Sanoman hallitus sai selvityksen Helsingin Sanomien toimituksellisista prosesseista

 

Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi antoi tänään Sanoman hallitukselle selvityksen Helsingin Sanomien toimituksellisista prosesseista. Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi nauttii Sanoman hallituksen varauksetonta luottamusta.

About

208.100.0.117