Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Cision on maailman johtava viestinnän ohjelmistotalo. Autamme viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia sekä luomaan että mittaamaan medianäkyvyyttä. Palveluvalikoimamme koostuu mm. pörssi- ja lehdistötiedottamiseen, mediaseurantaan, sosiaalisen median hallintaan ja uutishuoneisiin liittyvistä ratkaisuista. Työllistämme yli 3 000 asiantuntijaa 15 maassa ja palvelemme noin 40 000 yritysasiakasta maailmanlaajuisesti. Asiantuntemukseemme luottavat muun muassa Fazer, Nokian Renkaat ja Tieto. Suomen liikevaihtomme on tuplaantunut kolmessa vuodessa ja markkinaosuutemme kasvaa tasaista tahtia myös tulevina vuosina.

Etsimme nyt kasvumme tueksi rohkeaa ja kunnianhimoista Account Manageria Kampin toimistolle Helsinkiin.

Tehtävässä vastuullasi on konsultatiivisella ja aktiivisella myynnillä vakuuttaa asiakkaat Cisionin palvelukokonaisuudesta. Rakennat omat asiakassuhteesi ja vastaat pitkäjänteisen yhteistyön kehittämisestä. Seuraat mitä liike-elämässä ja mediakentässä tapahtuu ja pääset käyttämään näitä tietoja päivittäisessä työssäsi asiakkaiden kanssa.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta b2b- tai b2c-myynnistä tai -asiakaspalvelusta
  • Relevanttia koulutustaustaa (kaupallinen ala katsotaan eduksi)
  • Pitkäjänteistä, oma-aloitteista ja rohkeaa työotetta ja halua haastaa itseäsi
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Sosiaalisuutta ja hyvää tiimihenkeä

Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden kasvaa ja edetä urallasi, erinomaisen perehdytyksen tehtävään, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut, unohtamatta hyvää tekemisen meininkiä ja kivaa työporukkaa!

Hakuohjeet:

Mikäli haluat osaksi mahtavaa tiimiä ja mielenkiintoista organisaatiota, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla hr.finland@cision.com -osoitteeseen. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Iina Toivio
Head of New Business
+358 40 450 3182
iina.toivio@cision.com

Tags:

About

208.100.0.117