Cision on maailman johtava viestinnän ohjelmistotalo. Autamme viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia sekä luomaan että mittaamaan medianäkyvyyttä. Palveluvalikoimamme koostuu mm. pörssi- ja lehdistötiedottamiseen, mediaseurantaan ja uutishuoneisiin liittyvistä ratkaisuista. Työllistämme yli 3000 asiantuntijaa 20 maassa ja palvelemme noin 80 000 yritysasiakasta maailmanlaajuisesti. Cision on listattu New Yorkin pörssiin vuonna 2017.

Helsingin toimistollamme työskentelee 15 henkilöä ja asiantuntemukseen luottavat muun muassa Paulig, Tallink Silja, Nokian Renkaat ja Tieto. Suomen liikevaihtomme on kolminkertaistunut neljässä vuodessa ja markkinaosuutemme jatkaa kasvuaan myös tulevina vuosina. Tarvitsemme tämän kasvun tueksi uusasiakashankintatiimiimme uuden työkaverin tittelillä Account Manager.

Tulet työskentelemään osana viiden hengen uusasiakashankintatiimiä ja saat tueksesi myös käyttöönotoista vastaavan customer success -tiimin. Asiakaskohtaamiset ovat sinulle tärkeä motivaation lähde, olet valmis tekemään töitä oman menestyksesi eteen ja haluat jäädä asiakkaiden mieleen asiantuntijana. Nautit myynnistä ja sinulla on halu onnistua ja saavuttaa asetetut tavoitteet. Tulet tapaamaan vuoden aikana yli kaksisataa viestintä- ja markkinointijohtajaa, joten roolissa on keskeistä ymmärtää sekä asiakkaan arkea että ylätason liiketoimintaa ja pyrkiä kehittämään näitä asioita jokaisessa kohtaamisessa.

Tarjoamme sinulle brändin, jonka kohderyhmä tuntee ja arvostaa sekä mahdollisuuden työskennellä Suomen johtavien pörssiyritysten ja bränditalojen kanssa. Kansainvälisenä kasvuyrityksenä tarjoamme uran edetessä myös mahdollisuuden ulkomailla työskentelyyn. Teemme työtä tiimeissä ja uskomme, että työpaikalta täytyy löytyä sekä kunnianhimoa että naurua.

Osoita aktiivisuutesi kertomalla itsestäsi mahdollisimman pian ja perustele saatekirjeessäsi miksi olet uusi työkaverimme. Huomioimme ainoastaan suomenkieliset saatekirjeelliset hakemukset. Rekryprosessi ja haastattelut käynnistyvät kesäkuun alkupuolella ja rekrytointipäätökset tehdään kesäkuun loppuun mennessä. Työtehtävät alkavat elokuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Arttu Sipilä (maajohtaja, 050 574 3630, arttu.sipila@cision.com) ja Iina Toivio (Head of New Business, 040 450 3182, iina.toivio@cision.com). Cision-tiimin arkeen voit tutustua Instagram-tilimme @CisionFinland kautta.

Tags:

About

208.100.0.117