Cision on maailman johtava viestinnän ohjelmistotalo. Autamme viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia sekä luomaan että mittaamaan medianäkyvyyttä. Palveluvalikoimamme koostuu mm. pörssi- ja lehdistötiedottamiseen, mediaseurantaan ja uutishuoneisiin liittyvistä ratkaisuista. Työllistämme yli 4000 asiantuntijaa 20 maassa ja palvelemme noin 100 000 yritysasiakasta maailmanlaajuisesti. Cision on listattu New Yorkin pörssiin vuonna 2017. Helsingin toimistollamme työskentelee 16 henkilöä ja asiantuntemukseen luottavat muun muassa Paulig, Tallink Silja, Nokian Renkaat ja Tieto. Suomen liikevaihtomme on kolminkertaistunut neljässä vuodessa ja markkinaosuutemme jatkaa kasvuaan myös tulevina vuosina. Tutustu tarkemmin yritykseen Instagramissa @cisionfinland.

Etsimme nyt Cisionille kasvun tueksi rohkeaa ja kunnianhimoista Account Manageria Kampin toimistolle Helsinkiin. Account Managerina olet vastuussa koko myyntiprosessista; alkuvaiheiden kartoituksesta ja tapaamisista aina sopimuksen tekoon. Tulet tapaamaan vuoden aikana yli kaksisataa viestintä- ja markkinointijohtajaa, joten roolissa on keskeistä ymmärtää sekä asiakkaan arkea että ylätason liiketoimintaa. Tässä auttaa jatkuva tiedonnälkä siitä, mitä esimerkiksi liike-elämässä, mediakentässä ja osakemarkkinoilla tapahtuu juuri nyt. Näillä eväillä pystyt tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista laatua ja asiantuntijuutta.

Tehtävässä rakennat omat asiakassuhteesi ja vastaat pitkäjänteisen yhteistyön kehittämisestä. Työskentelet osana neljän hengen uusasiakashankintatiimiä ja saat tueksesi käyttöönotoista vastaavan customer success –tiimin. Cisionilla työtä tehdään tiimeissä ja uskotaan siihen, että työpaikalta täytyy löytyä sekä kunnianhimoa että naurua ja hyvää fiilistä.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta b2b- tai b2c-myynnistä
  • Relevanttia koulutustaustaa (kaupallinen ala katsotaan eduksi)
  • Pitkäjänteistä, oma-aloitteista ja rohkeaa työotetta sekä halua haastaa itseäsi
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Sosiaalisuutta ja hyvää tiimihenkeä

Cision tarjoaa sinulle brändin, jonka kohderyhmä tuntee ja arvostaa sekä huikean mahdollisuuden kasvaa ja edetä urallasi. Kansainvälisenä kasvuyrityksenä Cision tarjoaa uran edetessä myös mahdollisuuden ulkomailla työskentelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of New Business Iina Toivio, puh: +358 40 450 3182; sähköpostiosoite: iina.toivio[a]cision.com

Tags:

About

208.100.0.117