Olemme ylpeitä siitä, että me täällä Cisionilla ylläpidämme Suomen suurinta mediatietokantaa. Sen sisältämät yhteyshenkilöt on luokiteltu paikallisiksi, alueellisiksi ja valtakunnallisiksi kontakteiksi. Teimme vuonna 2018 tietokannassa uuden aluevaltauksen ja lisäsimme valikoimaan myös kuuman kohderyhmän – suomalaiset tubettajat.

Täydensimme mediatietokantaan toimituksellisen median kontaktien lisäksi myös Instagram-vaikuttajia, freelancereita ja bloggaajia. Monipuolisesta tietokannastamme on helppo hakea toimittajia esimerkiksi aihealueen, maantieteellisen sijainnin, mediatyypin tai lehden levikin perusteella. Yhteensä tietokantaan lisättiin viime vuonna yli 2500 kontaktia.

Mediatietokannan lisäksi palveluihimme kuuluu myös kattava yhteiskuntasuhdetietokanta, jonne on viime vuoden aikana lisätty muun muassa ylioppilas- ja opiskelijakuntien puheenjohtajat, keskeiset yhteyshenkilöt sairaanhoitopiireistä sekä eduskuntapuolueiden piiritoimistot. Tietokantojen kontaktitiedot pysyvät ajan tasalla, sillä molempia tietokantoja päivitetään jatkuvasti, ja jokainen tietokannan kontakti tarkastetaan manuaalisesti vähintään kerran vuodessa. Tämän lisäksi tietokannan yhteystiedot kontaktoidaan vuosittain, sähköpostien paikkansapitävyys tarkistetaan bounce back –ilmoitusten avulla ja muutoksia havaitaan reaaliaikaisesti mediaseurannan työkalujen avulla.

ulrika.peyron@cision.com'

About

This author has yet to write their bio.
Meanwhile lets just say that we are proud contributed a whopping 2 entries.