Oletko intohimoinen myynnin ammattilainen, joka nauttii asiakkaiden tapaamisesta 

Etsitkö uusia haasteita urallesi viestinnän ohjelmistojen parissa, kehittyvällä alalla? Seuraava työpaikkasi voi löytyä täältä! 

Etsimme Cisionille kunnianhimoista Account Manageria new business -tiimiin Autotaloon Kampin toimistoon! 

Account Managerina vastuullesi kuuluu myyntiprosessista huolehtiminen alkukartoituksesta sopimusneuvotteluihin asti.  Työskentelet aktiivisesti viestintä- ja markkinointijohtajien kanssa Hyödynnät konsultoivaa myyntifilosofiaamme, jolla pääset kartoittamaan asiakkaasi tarpeet ja laatimaan juuri heille sopivan tarjouksen. Tulet toimimaan osana new business -tiimiä ja tukenasi toimii myös käyttöönotosta vastaava customer success -tiimi.   

Työssäsi menestyt, jos hallitset konsultoivan myynnin salat ja haluat saavuttaa tavoitteesi kuukausi toisensa jälkeen. Olet kiinnostunut osakemarkkinoilla ja mediakentässä tapahtuvista muutoksista sekä ymmärrät asiakkaidesi arkea ja ylätason liiketoimintaa. Toivomme sinulta löytyvän kokemusta b2b- tai b2c-myynnistä ja aitoa halua löytää asiakkaillesi parhaat mahdolliset ratkaisut.  

Työssä menestyäksesi eduksesi luetaan: 

  • B2b- tai B2c-kokemusta 
  • Relevantti koulutustausta 
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa 
  • Hyvää tiimihenkeä, sinulta löytyy pilkettä silmäkulmasta ja haluat tehdä töitä yhteisen onnistumisen eteen 
  • Pitkäjänteistä työotetta, uskallusta heittäytyä ja itsevarmuutta 

Cision tarjoaa sinulle dynaamisen ja kiinnostavan työympäristön kasvavassa yrityksessä, jossa työtä tehdään yhdessä ja hyvällä fiiliksellä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Avoimuus, työtovereiden kunnioitus ja auttava työporukka luovat sinulle mahtavan ympäristön työskentelyyn. Sinulla on myös loistava mahdollisuus edetä urallasi ja osallistua myynnin kehitykseen.   

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Iina Toivio-Kaila (040 450 3182) iina.toivio-kaila@cision.com. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

Cision on maailman johtava viestinnän ohjelmistotalo. Autamme viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia sekä luomaan että mittaamaan medianäkyvyyttä. Palveluvalikoimamme koostuu mm. pörssi- ja lehdistötiedottamiseen, mediaseurantaan ja uutishuoneisiin liittyvistä ratkaisuista. Työllistämme yli 4000 asiantuntijaa 20 maassa ja palvelemme noin 100 000 yritysasiakasta maailmanlaajuisesti. Cision on listattu  New Yorkin pörssiin vuonna 2017. 

Helsingin toimistollamme työskentelee 16 henkilöä ja asiantuntemukseen luottavat muun muassa Paulig, Tallink Silja, Nokian Renkaat ja Tieto. Suomen liikevaihtomme on kolminkertaistunut neljässä vuodessa ja markkinaosuutemme jatkaa kasvuaan myös tulevina vuosina. Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteessa http://www.cision.fi/ ja Instagramissa @cisionfinland 

Iida-Emilia.lehtonen@cision.com'

About

Iida vastaa Cision Finlandin markkinoinnista ja viestinnästä. Hän on kiinnostunut etenkin strategisesta sisällöntuotannosta ja siitä, miten analytiikkaa voi hyödyntää viestinnän mittaamisessa ja kehittämisessä.