Etsimme Cisionille kunnianhimoista Account Manageria asiakkuudenhoitotiimiin Autotaloon Kampin toimistoomme!  

Keskityt sinulle osoitettujen, olemassa olevien asiakkaiden hoitoon sekä tilaisuuden tullen uusien myyntimahdollisuuksien kartoittamiseen. Tunnistat asiakkaidesi tarpeet ja autat heitä menestymään työssään viestinnän ja markkinoinnin parissa. Account Managerin roolissa vastaat nimettyjen asiakkuuksien koko myyntiprosessista, kuten tarjouspyynnöistä, sopimuksista,yhteydenpidosta ja CRM:n ylläpidosta. 

Menestyäksesi Account Managerin roolissa Cisionilla, sinun täytyy pystyä ylläpitämään ja kehittämään pitkäaikaisia asiakassuhteita. Olet yhteydessä viestintäpäälliköihin, markkinointi- ja viestintäjohtajiin sekä sijoittajasuhteista vastaaviin henkilöihin. Käyt henkilökohtaisissa tapaamisissa Suomessa ja pidät verkkotapaamisia kansainvälisten verkostojemme kanssa. Asiakkuuksista vastaavana myyjänä työskentelet tavoitteellisesti ja palkkauksesi perustuu sekä kiinteään palkkaan että provisiomalliin. 

Työssä menestyäksesi eduksesi ovat: 

  • Vähintään opistotasoinen koulutus, esimerkiksi kaupalliselta alalta 
  • Vähintään 2 vuoden kokemus konsultatiivisesta B2B-myynnistä 
  • Sujuva suomen- ja englanninkielen taito
  •  Kokemus tai kiinnostus mediaan, viestintään, mediaseurantaan tai sijoittajasuhteisiin auttavat sinua menestymään tässä roolissa 

Sopiaksesi Cisionin tiimiin ja tullaksesi toimeen asiakkaidemme kanssa, olet sanavalmis ja sosiaalinen. Pystyt ratkomaan haasteita ripeästi ja reagoimaan asiakkaiden vaihtuviin tilanteisiin. Sinulla on palo menestyä työssäsi. Nautit asiakassuhteiden kehittämisestä ja toimit ammattimaisella ja asiakkaita kunnioittavalla tavalla. Account Manager kuuntelee ja ymmärtää asiakkaidensa tarpeita ja löytää sopivan ratkaisun kuhunkin tilanteeseen. 

Cision tarjoaa sinulle dynaamisen ja kiinnostavan työympäristön kasvavassa yrityksessä, jossa työtä tehdään yhdessä ja hyvällä fiiliksellä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Avoimuus, työtovereiden kunnioitus ja auttava työporukka luovat sinulle mahtavan ympäristön menestykseen.  

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa 6.3. mennessä. Laita hakemukseen myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Country Manager Sanna Kurkela (sanna.kurkela@cision.com). Voit myös laittaa hakemuksesi sähköpostilla. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

Cision on maailman johtava viestinnän ohjelmistotalo. Autamme viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia sekä luomaan että mittaamaan medianäkyvyyttä. Palveluvalikoimamme koostuu mm. pörssi- ja lehdistötiedottamiseen, mediaseurantaan ja uutishuoneisiin liittyvistä ratkaisuista. Työllistämme yli 4000 asiantuntijaa 20 maassa ja palvelemme noin 100 000 yritysasiakasta maailmanlaajuisesti. Asiantuntemukseen luottavat muun muassa Paulig,Tallink Silja, Nokian Renkaat ja Tieto. Suomen liikevaihtomme on kolminkertaistunut neljässä vuodessa ja markkinaosuutemme jatkaa kasvuaan myös tulevina vuosina. Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteessa http://www.cision.fi/ ja Instagramissa @cisionfinland 

Iida-Emilia.lehtonen@cision.com'

About

Iida vastaa Cision Finlandin markkinoinnista ja viestinnästä. Hän on kiinnostunut etenkin strategisesta sisällöntuotannosta ja siitä, miten analytiikkaa voi hyödyntää viestinnän mittaamisessa ja kehittämisessä.