Mitä teemme

Cision on viestintäalan johtava ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut palvelevat viestinnän ammattilaisia maailmanlaajuisesti. Cision tarjoaa alan kattavimmat tiedottamisen, sosiaalisen median hallinnoinnin sekä analytiikan työkalut viestinnän toimenpiteiden suunnitteluun, toteutukseen ja mittaamiseen. Cisionin alla toimivat myös Gorkana Group, PRWeb, Help a Reporter Out (HARO) sekä iContact. Chicagossa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi Cisionilla on toimipisteet Kanadassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Portugalissa, Ruotsissa, Suomessa ja Kiinassa. Cision Finland Oy vastaa Cisionin palvelujen myynnistä, markkinoinnista ja asiakastuesta Suomessa.

Johtoryhmä
Brandon Crawley
Väliaikainen toimitusjohtaja
Brandon Crawley tuli Cisioniin väliaikaisena toimitusjohtajana helmikuussa 2020. Tällä hetkellä hän valvoo Cisionissa johtoryhmän toimintaa globaalisti koko liiketoiminnassa. Crawley on myös Platinum Equityn pääjohtaja. Vuodesta 2013 hänen vastuullaan on ollut johtaa vastikään hankittujen yritysten siirtymää Platinum Equityn portfolioon. Hän vastaa myös tietyissä yrityksissä siirtymän jälkeisen operatiivisen suorituskyvyn valvonnasta ja johdosta.

Ennen siirtymistään Platinum Equityyn Crawley työskenteli Alvarez and Marsalilla ja PriceWaterhouseCoopersilla, joissa on hän keskittyi pääomasijoitusyrityksien suorituskyvyn parantamiseen ja yritysostojen integrointistrategioihin useilla eri aloilla.

Crawleylla on alempi korkeakoulututkinto kirjanpidosta Indiana State Universitysta ja master-tutkinto yrityshallinnosta Indiana University Kelley School of Business -yliopistosta.
Prasant Gondipalli
Varatoimitusjohtaja/talousjohtaja
Prasant Gondipallilla on yli 15 vuoden kokemus laskentatoimesta ja rahoituksesta konsultointi- ja yritysmaailmassa. Talousjohtajana hän vastaa Cisionin rahoitus- ja laskentatoiminnoista.

Ennen Cisionia Gondipalli oli Platinum Equityn Senior Vice President of Portfolio Operations. Hän oli myös Key Energy Servicesin Senior Vice President Transformation ja BlueLine Rentalin Vice President, Corporate Controller/Treasurer/Business Transformation. Ennen siirtymistään yhtiöihin Gondipalli työskenteli Alvarez & Marsalilla rakenneuudistusten parissa.

Gondipalli on CPA-sertifioitu tilintarkastaja ja suoritti BBA-tutkintonsa Emoryn yliopistossa. Hän asuu vaimonsa ja lastensa kanssa Chicagossa.
Robert Coppola
Chief Information Officer
Robert Coppola vastaa Cisionin tietohallintotoiminnoista ja tietoturvasta. Ennen Cisionia Robert on työskennellyt McGraw-Hill Financialilla vastaten S&P Capital IQ ja S&P Dow Jones Indices -palveluiden teknisestä toiminnasta. Robert on työskennellyt myös Thomson Reutersin and Bloombergin palveluksessa. Robertilla on Bachelor’s in Economics -tutkinto from Rutgers Universitystä.
Kristie Scott
Lakijohtaja
Kristie Scottilla on yli 20 vuoden kokemus lakiasioista teknologiayritysten palkkalistoilla. Lakijohtajana Scottin vastuulla ovat erilaisten teknologia- ja yhtiösopimusten strukturointi ja neuvotteleminen, mukaan lukien ohjelmistolisenssit, kumppanuudet, toimittajasopimukset ja yrityskauppadokumentit, sekä yhtiön ja sen johtokunnan neuvominen hallinto- ja yrityskauppa-asioissa.

Ennen kuin Scott tuli Cisionille Vocusin kautta vuonna 2004, hän oli lakimiehenä langattoman teknologian alalla toimivassa Aether Systems, Inc:ssa asianajajana sekä luotonkäsittelyohjelmistojen toimittajassa Credit Management Solutionsissa. Ennen JD-tutkintonsa suorittamista hän kehitti ja ohjelmoi erilaisia ohjelmistosovelluksia sotilas-, ajanhallinta ja -tallennus- sekä luotonkäsittelyaloille.

Scott suoritti Bucknellin yliopistossa BS-tutkinnon pääaineinaan tietojenkäsittelytiede ja tekniikka. Hän suoritti JD-tutkintonsa Baltimoren yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän asuu Marylandissa aviomiehensä ja kahden poikansa kanssa.
Nicole Guillot
President, EMEIA, Canada & LatAm
Nicole Guillot on Cisionin President, EMEIA, Canada & Latam. Roolissaan hän johtaa Cisionin kaiken tulevan ja lähtevän sisällön maailmanlaajuista strategiaa sekä Kanadan ja Latinalaisen Amerikan operatiivisia ja strategisia toimia. Nicolen ura on kulkenut kaikkien uutis- ja tietoalan eri liiketoiminta-alueiden poikki. Hän on toiminut Kanadassa yritysjohtajana ja ensisijaisena edustajana vuodesta 2016 asti. Ennen kuin Cision osti Canada Newswiren (PR Newswiren kautta), Nicole oli Canada Newswiren toimitusjohtaja. Hän aloitti työnsä tässä tehtävässä vuonna 2013, toimittuaan kaksi vuotta PR Newswiressa nimikkeellä Senior Vice President, Global Products.

Nicolea kiinnostaa erityisesti työ, joka uudistaa niitä tapoja, joilla jakelemme ja kulutamme sisältöä digitalisissa ympäristöissä. Hänen painopisteensä on päätöksenteon pohjaksi kelpaavaa tietoa tuottavassa analytiikassa.

Nicole on valmistunut Ottawan yliopistosta ja toimii Ontarion Torontossa.
Yujie Chen
Senior Vice President, Asia-Pacific
Yujie Chen toimii Cisionin Aasian ja Tyynenmeren -alueen johtajana. Hän on vastuussa alueen strategisesta suunnasta ja liiketoiminnan laajentamisesta.

Chen aloitti PR Newswirella työskentelyn vuonna 2003 Kiinan mediajakeluverkoston kehittämisen johtajana. Hänen roolinsa laajentui myöhemmin kattamaan myynnin ja markkinoinnin, toimitus- ja asiakaspalvelun sekä tuotekehityksen ja innovaation. Tiiminsä kanssa Chen pani alulle kaupallisen uutisjakelun markkina-alueella, jonka tulevaisuuteen harva uskoi. Chenin johdossa PR Newswiresta tuli hallitseva uutisjakeluja, tilinpäätöstietoja sekä mediapalveluita ja -seurantaa tarjoava yritys Kiinassa. Hänet ylennettiin yhtiön koko APAC-alueen johtajaksi vuonna 2013. Tällä hetkellä hän johtaa yli 200 ammattilaisen tiimiä, jotka työskentelevät yli tusinassa toimistossa ympäri APAC-aluetta, palvellen tuhansia maailmanlaajuisia ja paikallisia asiakkaita heidän viestintätarpeissaan.

Chen on työskennellyt monilla media- ja julkaisusektoreilla ennen uraansa PR Newswirella. Hän on työskennellyt useissa rooleissa muun muassa CNBC Asialla, Deluxe Global Medialla ja Beijing Televisionilla. Chenillä on MBA-tutkinto UCLA:n Anderson School of Managementista.
Ulrik Larsen
President, Cision Social
Ulrik Larsen on Cisionin President, Cision Social. Hän hyödyntää Falcon.ion toimitusjohtajana keräämäänsä kokemusta ja vahvistaa Cisionin asemaa johtavana toimijana sosiaalisen median hallinnan alalla viestinnässä.

Larsenilla on kaksi vuosikymmentä kokemusta liiketoiminnasta markkinoinnin ja teknologian välisellä rajapinnalla. Tekniikan puolella hän toimi yhtenä Oraclen konsulttitiimin nuorimmista insinööreistä. Myöhemmin hän rakensi pienellä tiimillä maailmanlaajuisen yhteisöalustan NetDoctor.comiin. Tämän kokemuksen avulla hän oli alusta asti mukana perustamassa skandinaavista sosiaalista verkostoa, jonka mediakonserni JP/Politiken lopulta osti.

Sen jälkeen Larsen oli mukana perustamassa pientä teknologiakonsulttitoimistoa, joka työskentelee johtavien brändien ja toimistojen kanssa. Kasvatettuaan sen asiakaspohjaa, teknologiapinoa ja henkilöstöä hän johti oheisyritystä, jonka alkuperä oli sosiaalisen median hallintatuotteessa, josta tuli lopulta nykyään Cisioniin kuuluva Falcon.io.
Timo Thomann-Rompf
President, Cision Insights
Cision Insightsin johtajana Timo Thomann-Rompf on avainroolissa yhtiön innovaatiokoneistossa. Hän on luonut ja ottanut käyttöön Cision Insightsin portfolion, joka sisältää sosiaalisen ja perinteisen median seurantaan, analysoimiseen ja tulkitsemiseen tarkoitettuja integroituja palveluja.

Thomann-Rompfilla on lähes 20 vuoden kokemus viestintätutkimuksesta ja -konsultoinnista sekä vahva Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Aasian eri markkinoiden tuntemus. Thomann-Rompf tuli PRIME Researchille vuonna 2000 ja toimi Saksan Mainzissa nimikkeellä Director of Automotive. Myöhemmin hän sai vastuulleen yhtiön toiminnan Amerikoissa.

Thomann-Rompf on maisterin tutkinto politiikan tutkimuksessa. Hän on opiskellut politiikan tutkimusta, sosiologiaa ja julkisoikeutta Johannes Gutenberg University Mainzissa, Trierin yliopistossa sekä Instituts d'études politiques’ssa (Sciences Po) Ranskan Bordeaux’ssa.
doggs
Toody Perez
King of the Universe
Toody is the best good boy ever.
Sijaintimme

Cision Finland Oy

Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki
Puhelin: +358 20 786 2590

Pääkonttori
130 E Randolph Street, 7th Floor
Chicago, IL 60601
Puhelin: +1 866 639 5087

Materiaalipankki
Median yhteyshenkilö

Sanna Kurkela
Country Manager
+358 50 595 4686
sanna.kurkela@cision.com

Ota yhteyttä ja pyydä esittely
Communicate Like Never Before.
Request A Demo