Globaali mediaseuranta

Cisionin globaalin mediaseurannan avulla pysyt jatkuvasti kärryillä siitä, mitä yrityksestäsi mediassa puhutaan. Voit seurata työkalussamme päivittäin yli 2 miljoonaa uutista 196 maassa ja 96 kielellä. Mediaseurantamme on aidosti globaali, joten se sopii hyvin myös kansainvälisten yritysten työkaluksi.

Oman yrityksesi näkyvyyden lisäksi voit seurata myös kilpailijoihisi tai omaan toimialaasi liittyvää uutisointia. Seurannan tulokset saat kätevästi tilattua suoraan sähköpostiisi esimerkiksi päivittäin, viikottain tai niin usein kuin tahdot.

mediaseuranta

Arvokasta tietoa sinulle ja tiimillesi

Seuraa sosiaalista mediaa tai perinteisiä verkkomedioita

Vastaanota seurannan tulokset suoraan sähköpostiin 

Muunna viestintäsi tulokset havainnollistaviksi raporteiksi

Näe kokonaiskuva – ennakoi viestintätarve

Seuraa uutissivustoja ympäri maailmaa ja pysy kärryillä sosiaalisen median keskustelusta. Mediaseurantamme avulla voit seurata myös esimerkiksi uutisoinnin sävyä ja saada selville, onko yrityksestäsi käytävä keskustelu sävyltään positiivista, neutraalia vai negatiivista. Näin voit ennakoida omat viestintätarpeesi ja reagoida ajoissa mahdollisiin kriisiviestintätilanteisiin. Voit seurata myös tiettyyn toimialaan tai kilpailijoihisi liittyvää keskustelua ja sen sävyä. Voit etsiä uutisia myös tiettyjen hakusanojen tai henkilöiden perusteella. Mediaseurannan avulla vertailet helposti esimerkiksi saman toimialan eri yrityksistä käytävää keskustelua ja löydät uusia, nousevia trendejä ja näkemyksiä, jotka voivat olla yrityksesi kannalta arvokkaita.

Miksi digitaalinen mediaseuranta?

Päivitykset reaaliajassa

Digitaalisella aikakaudella yrityksellä ei läheskään aina ole aikaa odottaa aamulla sähköpostiin kilahtavaa raporttia edellisen päivän uutisoinnista. Esimerkiksi kriisiviestinnän kannalta päivänkin viive voi olla liikaa. Cisionin mediaseurannan avulla pystyt seuraamaan joukkoviestimissä ja sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua reaaliaikaisesti.

Yhdistä sosiaalisen median ja perinteisen verkkomedian seuranta

Sosiaalisen median merkitys osana yritysviestintää kasvaa jatkuvasti. Nykyään onkin aivan yhtä tärkeää seurata Twitterissä ja Instagramissa käytävää keskustelua kuin yrityksen näkyvyyttä uutisissa. Cisionin digitaalinen mediaseuranta tuo sosiaalisen median seurannan ja perinteisen verkkomedian seurannan samaan työkaluun.

Kustannustehokas ratkaisu

Cisionin digitaalinen mediaseuranta on kustannustehokas ratkaisu, kun haluat seurata yrityksesi ja toimialasi näyvyyttä, mutta et halua käyttää siihen koko viestintäbudjettiasi. Mediaseuranta auttaa sinua reagoimaan ajoissa kriisitilanteisiin ja lisäksi se tarjoaa sinulle arvokasta tietoa toimialasi nousevista trendeistä ja viestintätarpeista.