Kattava työkalu sijoittajaviestintään

Cision tarjoaa luotettavan tiedotejakelun samanaikaisesti kaikkiin vaadittuihin kanaviin, toimittajille sekä sijoittajille. Julkaise tiedotteesi suoraan reguloituihin kanaviin ja aiheesta kiinnostuneelle medialle. Uutishuoneratkaisumme avulla saat yhdellä klikkauksella tiedotteet julkaistua myös omilla kotisivuillasi. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Palvelumme

  • täyttää lakisääteisen vaatimuksen samanaikaisesta jakelusta
  • tarjoaa suoran jakelu vaadittuihin kanaviin, kuten pörssiin ja tiedotevarastoon
  • pitää sisällään monipuoliset kotisivuratkaisut, kuten mm. tilaajapalvelu, osakekurssigraafi ja ticker
  • mahdollistaa verkkonäkyvyyden Kauppalehti.fi:ssä
  • tarjoaa käyttöösi asiakastuen, joka on käytettävissä 24/7
  • sisältää globaalin mediatietokanna.

Miksi hoitaisit sijoittajasuhteesi Cisionin avulla?

Yli 25 vuoden kokemus sijoittajaviestinnästä

Cision tarjoaa kattavat ja luotettavat ratkaisut pörssilistattujen yritysten viestintään. Pörssitiedotteiden jakelu hoituu avoimuusdirektiiviä noudattaen samanaikaisesti kaikkiin tarvittaviin kanaviin ja lisäksi yrityksesi kotisivuille. Tilaajapalvelun avulla tiedotteet lähtevät samanaikaisesti myös tiedotetilaajille, kuten sidosryhmäkumppaneille ja osakkeenomistajille.

Julkaisu omassa uutishuoneessasi

Brändin ilmeen mukaisen ja omille verkkosivuille upotettavan uutishuonepalvelun avulla kokoat uutisesi yhteen helposti hallinnoitavaan paikkaan ja ohjaat kävijäliikennettä omille kotisivuillesi. Valitse helppokäyttöinen valmis malli tai räätälöi kokonaan oman makusi mukainen uutishuone. Julkaisu omilla kotisivuilla kuuluu pörssilistatun yhtiön tiedonantovelvollisuuksiin. Cisionin palvelun avulla julkaisu tapahtuu viiveettä yhtäaikaisesti muiden lakisääteisten kanavien kanssa.

Jakelu Suomen johtavaan talousmediaan

Tiedotteet julkaistaan verkossa kumppanisivustomme Kauppalehti.fi:n pörssitiedoteosioon, jossa se tavoittaa päivittäin tuhansia lukijoita. Tarjoamme käyttöösi myös merkittäviä kansainvälisiä taloustiedottamisen kanavia, kuten Di.se:n.