Ylivoimainen ratkaisu yritysviestintään

Cisionin lehdistötiedotepalvelu sisältää kaikki tarvitsemasi viestinnän työkalut yhdessä käyttöliittymässä. Cision Communications Cloudin avulla voit luoda medialistoja, lähettää lehdistötiedotteita ja tarkastella tiedotteidesi menestystä analytiikan avulla. Halutessasi voit liittää pakettiin myös kattavan mediaseurantamme ja oman brändisi mukaisen uutishuoneen. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva viestintäratkaisu.

Miksi lähettää lehdistötiedotteet Cisionin kautta?

Tavoitat oikeat vaikuttajat

Oikeiden vaikuttajien avulla tavoitat tehokkaasti juuri teille tärkeän kohderyhmän. Cision Communications Cloudin jatkuvasti päivittyvällä media- ja vaikuttajatietokannalla käytössäsi on Suomessa yli 10 000 yhteystietoa ja globaalisti yli 1,6 miljoonaa kontaktia. Tavoita oikeat toimittajat ja bloggaajat, jotka ovat kiinnostuneita aiheestasi ja joiden sisältöjä kohdeyleisösi lukee.

Lähetät tiedotteet helposti haluamillesi kontakteille

Yhdistä kaikki viestinnän aktiviteetit yhdestä palvelusta hallittaviksi kampanjoiksi. Lähetä viestisi ja sisältösi tiedotteina, henkilökohtaisina sähköposteina yksittäisille vaikuttajille tai sosiaalisen median kanavien kautta seuraajillesi. Kaikki helposti samasta palvelusta.

Seuraat kätevästi tiedotteiden analytiikkaa ja lasket viestintäsi arvon

Cision Communications Cloudilla näet viestintäkampanjoiden arvon verkkosivukonversioina ja pystyt helposti todistamaan viestinnän arvon yrityksellesi. Halutessasi saat integroitua palveluumme analytiikkaa myös ulkoisilta toimijoilta, kuten Google Analyticsista.

Ohjaat kävijäliikennettä verkkosivuillenne uutishuoneen avulla

Yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöitävien kotisivuratkaisujen avulla tuot ajankohtaista sisältöä ja ohjaat kävijäliikennettä verkkosivuillesi. Luomme kotisivuillesi brändisi mukaisen uutishuoneen, johon Cision Communications Cloudin kautta julkaisemasi tiedotteet ilmestyvät automaattisesti. Automaattisen tiedotejulkaisun avulla karsit myös turhia rutiineja viestintätyösi toteutuksesta.

Seuraat yrityksen mainetta kattavan mediaseurannan avulla

Cision Communications Cloud tarjoaa myös kokonaisvaltaisen verkkomediaseurannan. Seurantaan sisältyvät perinteisen median lisäksi myös sosiaalisen median seuranta ja kilpailija-analyysit. Saat seurannan avulla kätevästi tilattua seurantaraportit suoraan sähköpostiisi. Voit myös jakaa visuaalisen analytiikan avulla seurantatulokset tärkeimmille sidosryhmillenne.

Haluatko lähettää yksittäisen lehdistötiedotteen?

Jos tarvitset työkalun vain yksittäisen tiedotteen lähettämiseen, mutta haluat silti saavuttaa kohdeyleisösi tehokkaasti, ota rohkeasti yhteyttä. Tarjoamme myös lehdistö- ja mediatiedotteiden kertajakelupalvelua sekä Suomessa että kansainvälisesti julkaistaville tiedotteille. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun, jonka avulla maksimoit medianäkyvyyden.