Uutishuone kotisivuillesi

Räätälöitävän ja omille verkkosivuille upotettavan uutishuonepalvelun avulla kokoat uutisesi yhteen helposti hallinnoitavaan paikkaan ja ohjaat kävijäliikennettä omille kotisivuillesi. Voit julkaista yhdellä klikkauksella tiedotteesi sekä toimittajille että kotisivuillesi. Valitse helppokäyttöinen valmis malli tai räätälöi kokonaan oman makusi mukainen uutishuone – päätät itse sekä sisällöstä että ulkoasusta.

Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin räätälöimme yhdessä juuri teille sopivan ratkaisun!

Miksi oma uutishuone?

Enemmän SEO-sisältöä verkkosivuillenne

Julkaisemalla lehdistötiedotteet myös kotisivuillenne houkuttelet orgaanista liikennettä sivustollenne. Relevantit ja sisältörikkaat päivitykset saavat sivuston sijoittumaan korkeammalle hakukoneiden tuloksissa. Kun sijoitat uutishuoneen verkkosivuillenne, voit julkaista SEO-optimoituja sisältöjä kotisivullenne vain yhdellä klikkauksella.

Brändisi mukainen ilme

Ohjaamalla liikennettä omalle kotisivullenne uutishuoneen kautta, voit tehokkaasti kontrolloida omaa ilmettäsi ja yrityksenne narratiivia. Uutishuone mahdollistaa yritykselle täyden kontrollin ottamisen viestin visuaalisesta ilmeestä.

Kasvata luottamusta

Räätälöity uutishuone omilla kotisivuillanne auttaa kasvattamaan yleisön luottamusta tiedotteitanne ja viestintäänne kohtaan. Oma uutishuone toimii viestintänne tukikohtana ja tarpeen mukaan voitte lisätä muuhun viestintäänne linkin uutoishuoneellenne. Lisäksi jopa seitsemän kymmenestä journalistista tutkii yrityksen kotisivut ennen tiedotteeseen tarttumista.

Uutishuone Cision Newsiin

Jos uutishuone omilla kotisivuillanne tuntuu tarpeettomalta tai jos tavoittelet vieläkin suurempaa näkyvyyttä, tarjoamme kaikille asiakkaillemme myös oman uutishuoneen Cision Newsiin. Muun muassa toimittajat, analyytikot ja vaikuttajat hyödyntävät Cision Newsiä etsiessään kiinnostavia uutisia. Uutishuone Cision Newsiin sisältyy kaikkiin palveluihimme.