Yhteystiedot

sanna kurkela

Sanna Kurkela

Country Manager

Puh: +358 50 595 4686


Heikki Hämäläinen

Head of Account Management
Heikki viihtyy asiakasrajapinnassa ja on aina valmis auttamaan yrityksiä viestinnän kehittämisessä. Heikillä on usean vuoden kokemus media-alalta ja asiakkuuksista eri toimialoilta. Heikki viihtyy lenkkeilyn ja matkustelun ohella uusien teknologioiden parissa.
Puhelin: +358 40 342 4392


petra kilpinen

Petra Kilpinen

Key Account Manager
Petran työtehtäviin kuuluu olemassa olevien asiakkaiden ylläpito sekä uusasiakashankinta. Sosiaalisena persoonana Petra nauttii uusien ihmisten kohtaamisista ja kontaktien luonnista. Petralla on usean vuoden tausta pitkien asiakassuhteiden ylläpidosta tapahtuma-alalta. Petra tekee asiakkaiden menestyksen eteen kaikkensa eikä pelkää haasteita. Vapaa-ajan Petra kuluttaa mieluiten matkustelemalla, koiran kanssa lenkkeilemällä tai ystävien kanssa ulkona hyvin syöden. Lumilautailu sekä juokseminen ovat lähellä sydäntä.
Puhelin: +358 50 356 4846


Jesper Enegren

Account Manager
Jesper vastaa Cisionilla uusasiakashankinnasta ja on työskennellyt aiemmin mm. B2B-myynnin puolella startupissa. Uudet kontaktit ja ihmiset ovat aina tervetulleita, joiden ansiosta Jesper viihtyy uusasiakaskentällä kuin kotonaan. Hän nauttii uusista haasteista olkoot ne kuinka suuria tahansa. Vapaa-ajallaan hän viihtyy parhaiten koripallon parissa, mutta purjehdus ja uudet teknologiat ovat myös lähellä sydäntä.
Puhelin: +358 40 869 7665


Miko Mäenpää

Account Manager
Mikolla on monipuolinen kokemus asiakaspalvelusta ja B2B-myynnistä ja hän vastaa Cisionilla uusasiakashankinnasta. Miko on aina valmiina ylittämään asiakkaidensa odotukset eikä jätä kiveäkään kääntämättä oikeaa ratkaisua hakiessaan. Kansainvälinen tausta on hionut Mikon suhtautumista muutoksiin ja hän kokeekin mukautumiskykynsä olevan yksi suurimmista vahvuuksistaan. Vapaa-ajallaan hän harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja lukemista. Miko on kiinnostunut useista teemoista kuten muutosjohtamisesta, psykologiasta ja historiasta. Tiedonjanoisena tyyppinä, Miko haluaa myös koko ajan olla kartalla globaalin pelikentän muutoksista niin bisneksen kuin politiikankin saralla.
Puhelin: +358 40 845 2694


Sarina Pohjasto

Customer & Project Manager
Sarina toimii Cisionilla asiakkaiden apuna ja tukena, ottaen heidän kysymykset ja ongelmat omakseen. Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä löytyy eri toimialoilta.

Puhelin: 020 786 2590


Iida-Emilia Lehtonen

Marketing Communications Executive
Iida vastaa Cision Finlandin viestinnästä ja markkinoinnista. Hänen vastuulleen kuuluvat muun muassa digimarkkinointi, uutiskirjeet ja blogikirjoitukset. Vapaa-ajallaan Iida viihtyy kuntosalilla ja lenkkipolulla koiransa kanssa.

Puhelin: 040 707 0403


Iina Toivio-Kaila (vanhempainvapaalla)

Head of New Business
Iinan vastuulla on uusiasiakashankinta ja olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitäminen. Iina innostuu uusista kontakteista ja erilaisista ihmisistä. Kokemusta Iinalle on kertynyt myynnistä ja asiakkuushallinnasta tapahtuma-alalla. Vapaa-ajalla Iinan löytää salilta sekä hyvän ruoan ja juoman parista. Iina intohimona ovat myös muotiblogit ja matkustelu.

Ota yhteyttä ja pyydä esittely
Communicate Like Never Before.
Request A Demo